Αθλητισμός

Μοίρασε δώρα και χαρά η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ

Το ίδρυμα «Ζωοδόχος Πηγή» επισκέφτηκε η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ σήμερα Παρασκευή θέλοντας να δώσουν χαρά στα παιδιά που φιλοξενεί.

Οι καλαθοσφαιριστές της κρητικής ομάδας μοίρασαν δώρα με το σήμα του ΟΦΗ και μία μπάλα μπάσκετ με τις υπογραφές όλων των παικτών.

Οι αθλητές του ΟΦΗ, έτυχαν θερμής υποδοχής από τα παιδιά του ιδρύματος, τα οποία και τους ευχαρίστησαν για την επίσκεψη τους. Μάλιστα η επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ κάλεσε και επίσημα όλα τα παιδιά του ιδρύματος να παρακολουθήσουν δωρεάν ένα από τα προσεχή εντός έδρας παιχνίδια του ΟΦΗ στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

«Η πρωτοβουλία αυτή ανήκει στην επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ. Με αφορμή τις Αγίες μέρες που έρχονται αποφασίσαμε να κάνουμε την επίσκεψη αυτή στα παιδιά του ιδρύματος Ζωοδόχος Πηγή και να μοιράσουμε δώρα στα παιδιά. Πραγματικά νοιώσαμε υπέροχα και θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά και τους ανθρώπους του ιδρύματος για την ζεστή φιλοξενία στο μπάσκετ του ΟΦΗ» ανέφερε το μέλος της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ Ηρακλής Σφακιανάκης.

Σχόλια