default-image

Διεκδικεί την ελευθερία του μέσω CAS ο Πουλίδο

Ποδόσφαιρο
Διεκδικεί την ελευθερία του μέσω CAS ο Πουλίδο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο CAS φέρεται να έχει προσφύγει ο Άλαν Πουλίδο προκειμένου να μείνει ελεύθερος και να μπορέσει να αγωνιστεί το Γενάρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η μεξικανική ιστοσελίδα "mediotiempo", o Άλαν Πουλίδο προσέφυγε την Πέμπτη στο CAS, εφεσιβάλλοντας κατά της απόφασης της Επιτροπής Επίλυσης Διαφορών της μεξικανικής ομοσπονδίας που δικαίωσε την Τίγρες και προσδοκώντας να μπορεί να αγωνιστεί από τον Ιανουάριο.

"Ο Πουλίδο επιμένει ότι δεν έχει συμβόλαιο με την Τίγρες, τονίζοντας ότι αυτό που ίσχυε έληξε τον Ιούνιο του 2014. Σήμερα (Πέμπτη) παρουσίασε την έφεσή του ενώπιον του CAS, και αναμένει σύντομα, την απόφασή, δηλαδή όχι σε περισσότερο από ένα μήνα, εάν θα του δοθεί μία προσωρινή ελευθερία." αναφέρουν οι πηγές που επικαλείται η μεξικανική ιστοσελίδα.

Στη συνέχεια το δημοσίευμα αναγνωρίζει τη δυσκολία, ωστόσο αναφέρει ότι υπάρχει αισιοδοξία ότι θα μπορεί να αγωνιστεί στην Ευρώπη, από τον Ιανουάριο.

"Δεν είναι εύκολο να πάρει αυτή την ελευθερία, αλλά υπάρχει η πεποίθηση ότι από τον Ιανουάριο, ο Πουλίδο θα είναι σε δράση στην Ευρώπη." ανάφερε η ίδια η πηγή στη "mediotiempo", ενώ το δημοσίευμα συνεχίζει: "Ο Ολυμπιακός θα είναι ο προορισμός του, από στιγμή που η ελληνική ομάδα, διατηρεί το ενδιαφέρον της να τον εντάξει στο δυναμικό της."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News