Αθλητισμός

Χωρίς κόσμο στα Περιβόλια ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ δε θα έχει τελικά τη συμπαράσταση των φίλων του στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Πλατανιά, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Η διοίκηση του ηρακλειώτικου συλλόγου με ανακοίνωσή της κάνει γνωστό στους φίλους της την απόφαση του Υφυπουργού πολιτισμού και αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού, για τη μη μετακίνηση των φιλάθλων των «ασπρόμαυρων» στα Περιβόλια.

Ζητάει, μάλιστα, από τον κόσμο της ομάδας να μη μεταβεί στα Χανιά και να εναρμονιστεί με τη σχετική απόφαση. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Με απόφαση του Υφυπουργού πολιτισμού και αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού απαγορεύεται η μετακίνηση οπαδών της ΠΑΕ ΟΦΗ για το παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, με τον Πλατανιά στα Χανιά, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ βάση της απόφαση του Υφυπουργού αλλά και της αστυνομίας είναι υποχρεωμένη να ενημερώσει τους φιλάθλους της να μην μεταβούν στα Χανιά και να εναρμονιστούν με τις σχετικές αποφάσεις για την απαγόρευση των μετακινήσεων».

Σχόλια