default-image

Χαμός με τον προημιτελικό των «αιώνιων»!

Μπάσκετ
Χαμός με τον προημιτελικό των «αιώνιων»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται στον… αέρα, αφού οι Πειραιώτες δικαιώθηκαν στην ένστασή τους! Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΑΣΕΑΔ καλεί τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ (είχε δηλώσει αναρμόδιος) να επανεξετάσει την ένσταση του Ολυμπιακού για τη νίκη του Παναθηναϊκού στον μεταξύ τους προημιτελικό του Κυπέλλου που είχε γίνει στο ΟΑΚΑ.

Αν δικαιωθεί ο Ολυμπιακός, τότε ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να χάσει το παιχνίδι, συνεπώς και την πρόκριση στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Η κατάσταση δεν είναι ξεκάθαρη, πάντως, καθώς υπάρχουν και κάποιες πληροφορίες που αναφέρουν ότι το ΑΣΕΑΔ κατοχυρώνει τον αγώνα υπέρ των «ερυθρόλευκων».

Μάλιστα, ήδη η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει ζητήσει από την ΕΟΚ να ορίσει τον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ για την ερχόμενη Τρίτη (23/12), καθώς οι «ερυθρόλευκοι» υποστηρίζουν ότι πήραν την πρόκριση στα χαρτιά. Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι» θεωρούν ότι απλώς η υπόθεση έχει γυρίσει στα χέρια του αθλητικού δικαστή για να αποφασίσει.

Η ένσταση που είχε καταθέσει η ΚΑΕ Ολυμπιακός αφορούσε την παράνομη είσοδο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ (ενώ δεν είχε δικαίωμα καθότι τιμωρημένος), αλλά και την υπεράριθμη παρουσία θεατών.

Αρχικά αυτή η ένσταση είχε απορριφθεί από τον αθλητικό δικαστή (ο οποίος είχε δηλώσει αναρμόδιος), όμως οι Πειραιώτες δεν εγκατέλειψαν την υπόθεση και προσέφυγαν στο Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες δικαιώθηκαν εν μέρει, καθώς η υπόθεση επιστρέφει και πάλι στα χέρια του αθλητικού δικαστή, ο οποίος πλέον καλείται να πάρει απόφαση. Σε περίπτωση που δικαιώσει τον Ολυμπιακό, τότε ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά.

Προς το παρόν δεν έχει βγει επίσημη ανακοίνωση από το ΑΣΕΑΔ, κάτι που αναμένεται να συμβεί σήμερα (19/12). Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι την Δευτέρα έχει οριστεί να διεξαχθεί ο ημιτελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Βεβαίως προς τον παρόν όλα είναι στον... αέρα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News