Αθλητισμός

Προβληματισμένοι Καρέλης και Μπούρμπος

Προβληματισμένοι από την κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού στην Ξάνθη  εμφανίστηκαν μετά το παιχνίδι ο Νίκος Καρέλης και ο Χρήστος Μπούρμπος. Ο πρώτος μίλησε για κακή μέρα από όλους τους παίκτες και ο δεύτερος επεσήμανε ότι οι «πράσινοι»... δεν εμφανίστηκαν στην Ξάνθη.

«Δείξαμε ένα πολύ κακό πρόσωπο. Δεχθήκαμε δυο γκολ μέχρι το 16', προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε. Δεν μπορούσαμε να πιέσουμε καλά, αφήσαμε χώρους που εκμεταλλεύθηκε η Ξάνθη. Ήταν κακή μέρα για όλους μας», τόνισε ο διεθνής επιθετικός.

Και πρόσθεσε, σχολιάζοντας την απουσία του ασθενή Μπεργκ: «Είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Δεν ξέρω πως θα παίζαμε αν ήταν διαθέσιμος. Όλοι δείξαμε το κακό μας πρόσωπο και μας στοίχισε γιατί ήταν ευκαιρία να πλησιάσουμε στην κορυφή».

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Παναθηναϊκού μετά από αρνητικό αποτέλεσμα αντιπάλου, είπε: «Ξεκινάμε να φτάσουμε στο κάτι παραπάνω αλλά κάτι μας τραβάει πίσω. Δεν ξέρω τι είναι αυτό. Προσπαθούμε όλοι αλλά αποτελέσματα όπως το σημερινό μας κρατάνε πίσω. Δεν ξεχνάμε όμως τους στόχους μας και πάντα κοιτάζουμε το επόμενο ματς. Τώρα βάζουμε στόχο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς απέναντι στην Κέρκυρα».

Επί προσωπικού, ανέφερε: «Συνέχεια στις προπονήσεις δουλεύουμε στα τελειώματα. Αρκετά πράγματα πρέπει να βελτιώσω. Θέλω να γίνω καλύτερος μέσα από τον Παναθηναϊκό».

Τέλος, για το αν είναι όπλο η Λεωφόρος, τόνισε: «Σίγουρα είναι αλλιώς να παίζεις στην έδρα σου. Παίζουμε καλύτερα και θα μας βοηθήσει αρκετά στο δεύτερο γύρο».

Μπούρμπος: «Δεν εμφανιστήκαμε στην Ξάνθη»

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Μπούρμπος τόνισε: «Νομίζω ότι το αποτέλεσμα τα λέει όλα. Δεν εμφανιστήκαμε στην Ξάνθη. Ήρθε μόνο το σώμα μας. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο πρέπει να ξεχάσουμε, αλλά και να μάθουμε από αυτό αν θέλουμε να έχουμε καλή πορεία στο πρωτάθλημα».

Όταν ρωτήθηκε για το αν ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε με υπεροψία τον αντίπαλό του, σχολίασε: «Μπορώ να πω ότι δεν ήμασταν στο γήπεδο. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Είναι ένα παιχνίδι που δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Έχει δρόμο το πρωτάθλημα και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά γιατί έχει δρόμο το πρωτάθλημα».

Τέλος, για το πώς μπορεί να διαχειριστεί ο Παναθηναϊκός την κατάσταση δήλωσε: «Η συσπείρωση είναι το κλειδί και οι προσωπικότητες που υπάρχουν στα αποδυτήρια έτσι ώστε η ομάδα να επιστρέψει στις νίκες και τα καλά αποτελέσματα».

Σχόλια