Αθλητισμός

Τσεχ: "Η ποιοτικότερη ομάδα φέτος"

Από τις καλύτερες ομάδες στην ιστορία της Τσέλσι είναι η φετινή σύμφωνα με τον Πετρ Τσεχ.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας των «μπλε», σε συνέντευξη που παραχώρησε, φάνηκε απόλυτα ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα πορεία των Λονδρέζων σε όλες τις διοργανώσεις, όμως επισήμανε ότι η ομάδα του θα κριθεί στο τέλος της σεζόν.

«Αυτή η ομάδα έχει τη δυνατότητα να γίνει μία από τις καλύτερες στην ιστορία της Τσέλσι. Μένει να το αποδείξουμε κατακτώντας τίτλους. Μία ομάδα μπορεί να κριθεί μόνο στο τέλος της σεζόν. Μόνο τότε μπορείς πραγματικά να δεις τι πέτυχε. Θέλουμε να κερδίζουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν μπορείς να αφήσεις στην άκρη κάποια διοργάνωση. Μία μεγάλη ομάδα ενδιαφέρεται για κάθε πιθανό στόχο», ήταν τα λόγια του 32χρονου πορτιέρο που στη συνέχει ανέφερε ότι μέχρι στιγμής η Τσέλσι έχει εκπληρώσει τους πρώτους στόχους της.

«Προκριθήκαμε στους «16» του Τσάμπινος Λιγκ, ήταν ένας από τους στόχους μας. Είμαστε επίσης στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ και πρώτοι στο πρωτάθλημα. Μέχρι στιγμής μπορώ να πω ότι τα πηγαίνουμε εξαιρετικά καλά αλλά δεν έχουμε κανένα τρόπαιο στα χέρια μας. Οπότε ας δούμε που θα είμαστε στο τέλος της σεζόν», κατέληξε.

Σχόλια