default-image

Στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό ο Μπεν Αρφά

Ποδόσφαιρο
Στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό ο Μπεν Αρφά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τον Ολυμπιακό μοιάζει με προτεραιότητα η ενίσχυση στην άμυνα, αλλά είναι βέβαιο πως θα ενισχυθεί και μεσοεπιθετικά με τον Χατέμ Μπεν Αρφά να επανέρχεται στο προσκήνιο.

Ο μάνατζέρ του επιβεβαιώνει ότι τον Γενάρη θα συνεχίσει σε νέα ομάδα. «Ανέκαθεν δεν ήθελε να παίξει σε μακρινά ή εξωτικά πρωταθλήματα, όπως του Κατάρ ή της Ρωσίας. Υπάρχουν πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται γι' αυτόν, παρά τα όσα λέγονται. Θα έχει νέα ομάδα τον Ιανουάριο, δεν θα υπάρχει πρόβλημα», ανέφερε ο εκπρόσωπος του 27χρονου εξτρέμ, Μισέλ Ουαζίν.

Σε σημερινό δημοσίευμα στο "getfootballnewsfrance.com" , επισημαίνεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» τσεκάρουν την περίπτωση του ποδοσφαιριστή, που το πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε στη Χαλ με τη μορφή δανεισμού από τη Νιούκαστλ.

Επικαλούμενο δικές του πληροφορίες, αναφέρει πως «ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Χατέμ Μπεν Αρφά της Νιούκαστλ. Ο δανεισμός του παίκτη στη Χαλ ολοκληρώνεται και ο ελληνικός σύλλογος τον έχει στη (μεταγραφική) λίστα του. Ωστόσο δεν είναι σαφές πως θα προσεγγίσει την κατάσταση, ίσως το οικονομικό να αποτελέσει πρόβλημα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News