Αθλητισμός

Θέλει να μείνει στο Μάντσεστερ Γ. ο Φαλκάο

 Να παραμείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την προϋπόθεση όμως να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα πόδια του, έχει στο μυαλό του ο Ρανταμέλ Φαλκάο λίγους μήνες πριν την λήξη του δανεισμού από την Μονακό.

Ο Κολομβιανός επιθετικός ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τους συνεχείς τραυματισμούς που υπέστη, αλλά πλέον δείχνει έτοιμος να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του Λουίς Φαν Χάαλ.

« Από την δική μου οπτική θέλω να μείνω αλλά πιθανώς πρέπει να αναλύσω περισσότερο την κατάσταση», πρόσθεσε αρχικά ο φορ των «κόκκινων διαβόλων» και πρόσθεσε ότι «Θα δούμε. Αν παίζω περισσότερο, ναι. Αλλά από την δική μου πλευρά σίγουρα ναι».

Ακόμη, αναφερόμενος στην δύσκολη συνέχεια της ομάδας του υποστήριξε ότι «Νιώθω έτοιμος για να επιστρέψω. Όποτε μου δοθεί η ευκαιρία να το κάνω, θα βάλω τα δυνατά μου φυσικά».

Στο τέλος μίλησε και για τον προπονητή του, λέγοντας « Μιλάμε πολύ με τον προπονητή. Έχει μία φιλοσοφία την οποία και σέβομαι. Περιμένει να γίνω 100% έτοιμος ώστε να ξεκινήσω βασικός. Θα πρέπει να περιμένω αρκετά. Και θα το κάνω».

Σχόλια