Αθλητισμός

Ανακοίνωση ΟΦΗ με... αιχμές

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ σχετικά με το κλείσιμο των θυρών 8 και 9, αφήνοντας πολλές αιχμές για τη στάση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

"Η ΠΑΕ ΟΦΗ θέλει να ζητήσει συγνώμη για την σημερινή ταλαιπωρία των φιλάθλων από το ξαφνικό και αναίτιο κλείσιμο των θυρών 9 και 8 λόγω των εργασιών που γίνονται για την συντήρηση των σκέπαστρων.

Η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης μας κοινοποιήθηκε χθες το βράδυ με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ο παραμικρός χρόνος για να προβούμε σε οποιαδήποτε άλλη κίνηση. Και παρά το γεγονός ότι μετά από ενέργειες των διοικούντων την ΠΑΕ επιτεύχθηκε προφορική συμφωνία με τους εμπλεκόμενους φορείς για άνοιγμα τουλάχιστον της 8Α προκειμένου να φιλοξενηθούν έστω οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας (όπως γνωστοποιήσαμε με προγενέστερη ανακοίνωση), δεν επιτεύχθηκε ούτε αυτό, αφού η Αποκεντρωμένη Διοίκηση δεν έστειλε ποτέ υπογεγραμμένη την νεότερη απόφαση της στην αστυνομία που είχε επιφορτιστεί με την τήρηση των μέτρων τάξης.

Η στάση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης μας δημιουργεί αρκετά ερωτηματικά τα οποία ελπίζουμε σύντονα να μας απαντηθούν με τεκμηρίωση και όχι με την γνωστή διαδικασία «μπαλάκι των ευθυνών».

Σχόλια