default-image

Κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτέλης στην Κέρκυρα

Ποδόσφαιρο
Κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτέλης στην Κέρκυρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αλλαγή προπονητή δεν έφερε αλλαγή και στα αρνητικά αποτελέσματα για τον Εργοτέλη, ο οποίος γνώρισε την ήττα με 3-1 από την Κέρκυρα εκτός έδρας στο πλαίσιο της 15ης εμβόλιμης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Κι όμως η κρητική ομάδα βρέθηκε να προηγείται με 0-1 στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη… κατέρρευσε δίνοντας τη δυνατότητα στην Κέρκυρα να πετύχει τρία τέρματα και να πάρει και τη νίκη.

Στραβά ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο για τον Εργοτέλη. Ο πιο ανεβασμένος παίκτης της ομάδας, ο Χαλκιαδάκης, τραυματίστηκε στο 11' και αναγκάστηκε να περάσει εκτός αγώνα. Δύο λεπτά μετά ήρθε η πρώτη ευκαιρία στο ματς, με τον Κόντο να σουτάρει και τον Καβουσάκη να αποκρούει τη μπάλα.

Η ομάδα του Ηρακλείου, με τον Μπαμ Μπαμ πλέον στο παιχνίδι, απείλησε στο 17' με τον Στέτκους να αποκρούει το σουτ του Ρέντζα. Στο 32' της αναμέτρησης ο Μαρκόφσκι βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά το κοντινό σουτ μπλόκαρε ο Καβουσάκης που ήταν στη σωστή θέση. Νέα επέμβαση από τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων στο 33', αυτή τη φορά στο σουτ του Καϊκούτ. Και φτάσαμε στο 38', λεπτό κατά το οποίο ο Φιντέλεφ έγραψε το 1-0. Από σέντρα του Γιουσούφ από τα αριστερά ο Αργεντινός έπιασε την καρφωτή κεφαλιά που βρήκε το δοκάρι. Εκμεταλλεύτηκε ωστόσο τις κόντρες, η μπάλα στρώθηκε μπροστά του και με κοντινό πλασέ βρήκε δίχτυα. Η Κέρκυρα έψαξε την ισοφάριση στο πρώτο μέρος, αλλά το σουτ του Χαβίτο στο 44' ήταν άστοχο.

''Τσουνάμι'' στο δεύτερο μέρος η Κέρκυρα. Στο 52' έκανε το 1-1. Ο Κόντος πραγματοποίησε το γύρισμα από αριστερά και ο Καϊκούτ με προβολή έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Ο Εργοτέλης υπέστη... καθίζηση και κατάφερε να δεχτεί ακόμα δύο γκολ μέσα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών. Στο 63' ο Μαρκόβσκι με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους Φαίακες, ενώ στο 67' ο Καΐκούτ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μ. Γρηγορίου): Σέτκους, Γκόμες, Βενέτης (46' Ζορμπάς), Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Καρντόσο (46' Ανδρεόπουλος), Μαραγκός, Χαβίτο, Κόντος (65' Ρόχας), Μαρκόβσκι, Καϊκούτ.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γ. Ταουσιάνης): Καβουσάκης, Τζανακάκης, Γκέντσογλου, Φιντέλεφ, Πίτσος, Κοζορώνης, Καζναφέρης, Γιουσούφ (77' Μπουρσέλης), Χαντί, Ρέντζας (63' Κούρτης), Χαλκιαδάκης (12' Μπαμ Μπαμ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News