Αθλητισμός

Πολύωρες συζητήσεις με τους Ιταλούς

Από νωρίς σήμερα το πρωί σήκωσαν μανίκια οι διοικούντες την ΠΑΕ ΟΦΗ, καθώς ξεκίνησαν οι συζητήσεις με τους εκπροσώπους του ιταλικού fund, παρουσία και μελών της διοίκησης του Ερασιτέχνη. Η επόμενη μέρα σε διοικητικό-ιδιοκτησιακό επίπεδο έχει μπει στον τελικό... δρόμο, καθώς η κουβέντα έχει πλέον συγκεκριμένο αντικείμενο.

Η αποτύπωση του συνολικού χρέους, από το οικονομικό τμήμα της ΠΑΕ εξετάζεται εξωνυχιστικά, ενώ ως το τέλος της εβδομάδας τα αντίστοιχα έγγραφα θα φέρουν και την υπογραφή του ορκωτού λογιστή. Το γεγονός ότι τα σχετικά έγγραφα δεν έχουν απόκλιση, με την προφορική ενημέρωση που είχαν οι Ιταλοί είναι το πιο ενθαρρυντικό.

Ο Λορέντζο Ντελισάντι φαίνεται πως έχει καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση, καθώς προορίζεται για τεχνικός διευθυντής, ενώ γνωρίζει πολύ καλά τα ελληνικά δεδομένα. Επίσης, σημαντική είναι η παρουσία του στενού συνεργάτη του Κλαούντιο Μινγκέτι, που μεταφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στη γειτονική χώρα. Μάλιστα, οι δύο άνδρες είχαν πρωινό σήμερα μαζί με το ποδοσφαιρικό τμήμα και φυσικά συνομιλία με τον Τζενάρο Γκατούζο.

Σχόλια