default-image

Υπό το βλέμμα των Ιταλών το ΟΦΗ-Καλλονή

Ποδόσφαιρο
Υπό το βλέμμα των Ιταλών το ΟΦΗ-Καλλονή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπό το βλέμμα των Ιταλών, που αφίχθησαν χθες στο Ηράκλειο, θα γίνει σήμερα (17:15, Novasports 3) ο αγώνας του ΟΦΗ με την Καλλονή στο «Γεντί Κουλέ», όπου η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη.

Νωρίτερα, από το πρωί θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για την προοπτική να υπάρξει συμφωνία και έχουν ιδιαίτερη σημασία, μετά τη συνολική αποτύπωση του χρέους, έστω και σε ανεπίσημη μορφή αρχικά.

Το... κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται από χθες, καθώς, όπως είχε προγραμματιστεί, έφτασαν στην πόλη μας λίγο μετά τις 8 το βράδυ δύο εκπρόσωποι του ιταλικού fund.

Ο ένας είναι ο Λορέντζο Ντελισάντι, που όλο αυτό το διάστημα αποτελεί συνδετικό κρίκο, ενώ είναι φίλος του Τζενάρο Γκατούζο. Έχει συνδράμει σε πολλά επίπεδα στην επικοινωνία των δύο πλευρών, ενώ κάποιες πληροφορίες λένε ότι θα έχει ρόλο στη νέα τάξη πραγμάτων, εφόσον όλα πάνε καλά. Πιθανότατα θα είναι ο τεχνικός διευθυντής, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν θα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος των Ιταλών στο Δ.Σ.

Ο Ντελισάντι είναι μόνιμος κάτοικος Ελλάδας τα τελευταία 15 χρόνια, με την ιδιότητα του μάνατζερ-σκάουτερ, για λογαριασμό ιταλικών ομάδων. Έχει συνεργαστεί με Νάπολι, Γιουβέντους και Τορίνο, ενώ όσα χρόνια είναι στη χώρα μας με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Σε ό,τι αφορά το δεύτερο Ιταλό, που αφίχθη χθες, το όνομά του δεν έγινε γνωστό. Πρόκειται όμως για στενό συνεργάτη του Κλαούντιο Μινγκέτι, ο οποίος είναι ο πληρεξούσιος δικηγόρος των εταιρειών που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον.  

Τα επόμενα βήματα

Από σήμερα το πρωί ξεκινούν διεξοδικές συζητήσεις, καθώς πλέον υπάρχουν χειροπιαστά δεδομένα. Η συνολική αποτύπωση του χρέους, όχι στην επίσημη μορφή, καθώς δεν υπάρχει ακόμα η υπογραφή του ορκωτού λογιστή, είναι το πιο σοβαρό ντοκουμέντο. Στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης θα «πέσουν» όλα τα σχετικά δεδομένα, με την υπόθεση να προχωρά στα επόμενα στάδια. Πολλά έχουν ακουστεί για τον τρόπο που θα προχωρήσει η συμφωνία, αν επιβεβαιωθεί η αισιοδοξία που υπάρχει. Σύμφωνα με πληροφορίες της "Ν.Κ.", δε θα πρέπει να αποκλειστεί το σενάριο να προκηρυχθεί έκτακτη γενική συνέλευση, ώστε νομικά να τηρηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες.

Μάλιστα, έτσι θα οδηγηθούν οι διοικούντες και στην τακτική γ.σ. της 5ης Ιανουαρίου, που ενδεχομένως να έχει θέμα τις εκλογές, αν τηρούνται κάποιες προϋποθέσεις. Μένει να δούμε ποια θα είναι τα νεότερα σήμερα και πώς θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News