default-image

Μαχλάς για όλους και όλα στη "Μικτή Ζώνη"

Αθλητισμός
Μαχλάς για όλους και όλα στη "Μικτή Ζώνη"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Νίκος Μαχλάς μίλησε για όλους και για όλα στον Στέλιο Μαλτεζάκη και την εκπομπή «Μικτή Ζώνη» της ΚΡΗΤΗ TV.

Αναφέρθηκε στην δική του προεδρία, την ηρεμία που χρειάζεται τώρα η ομάδα και τα λάθη της τελευταίας διοίκησης.

Για την αγωνιστική κατάσταση: «Δυστυχώς τα πράγματα δεν έχουν πάει όπως θα θέλαμε όλοι και αυτή τη στιγμή η ομάδα χρειάζεται ηρεμία. Το αγωνιστικό συμβαδίζει με την οικονομική κατάσταση της ομάδας, γιατί οι επιλογές είναι περιορισμένες. Θεωρώ, ότι πέρυσι και φέτος υπήρξαν κάποια πράγματα στον προγραμματισμό, που δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο κ. Πουλινάκης επέλεξε ένα δρόμο ως πρόεδρος, που θεωρώ ότι έγιναν λάθη. Δεν κατηγορώ κανένα, απλά είναι η πραγματικότητα. Εγώ υποτίθεται ως υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος, δεν είχα επί της ουσίας αυτό το ρόλο».

Για την προοπτική αλλαγής σελίδας: «Μακάρι να γίνει κάτι, το ευχόμαστε όλοι. Προσωπικά δεν ξέρω που βρίσκεται η υπόθεση, αλλά θα πρέπει να υπάρχει υπομονή για να γίνουν όλα τα απαραίτητα βήματα».

Για την δική του θητεία: «Δε νιώθω καμία πικρία και για κανένα. Μπήκαμε μπροστά για το καλό της ομάδας. Δεν είναι δικό μου το χρέος, είναι όλων. Τα 11 εκ. είναι το σύνολο του ποσού, όμως δεν είναι όλα απαιτητά. Θα δείτε ότι το πραγματικό χρέος, είναι κατά 3 εκ. λιγότερο. Εγώ όταν ανέλαβα έκανα διαπραγματεύσεις με τον κ. Βατσινά για αναλάβω την ομάδα με μηδενικό χρέος, όμως ένα μήνα με κορόιδευε. Στο τελευταίο ραντεβού, μου είπε ότι δε μπορεί να ανταπεξέλθει για το χρέος. Παραλάβαμε μια κατάσταση με προσφυγές και πολλά προβλήματα. Κάναμε ένα μπάτζετ, τη στιγμή που στη Β' Εθνική τα συμβόλαια ήταν ακόμη πιο μεγάλα και από τη Σούπερ Λίγκα. Κάναμε λάθη και εγώ πρώτος αναλαμβάνω την ευθύνη. Τα υπολογίζαμε όλα, δεν ήμουν άνθρωπος που αποφάσιζα και διέταζε, κάναμε διοικητικό συμβούλιο για όλα τα θέματα. Επαναλαμβάνω ότι ήθελα να αναλάβω την ομάδα με μηδέν χρέη, όμως μετά ήρθε ο κ. Κουράκης με λαϊκή εντολή και τα δεδομένα άλλαξαν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News