default-image

Ο ΑΓΟΡ στο χωριό του Άη Βασίλη

Μπάσκετ
Ο ΑΓΟΡ στο χωριό του Άη Βασίλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε χριστουγεννιάτικο πνεύμα κινούνται πλέον στο Ρέθυμνο και αντιπροσωπεία της ομάδας επισκέφθηκε και το Χωριό του Άη Βασίλη.

Το χωριό έχει στηθεί στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου, για δεύτερη διαδοχική χρονιά, και στηρίζεται στον εθελοντισμό. Ο σκοπός του είναι καθαρά φιλανθρωπικός, αφού όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του σχολείου, την «Ηλιαχτίδα» (παιδιά με νεοπλασματικά νοσήματα), το παιδικό συσσίτιο «Κυρία των Αγγέλων» και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Νομού Ρεθύμνου. Οι Σταύρος Σχίζας, Τσέισον Άλεν, Ρόλαντ Σάφτενααρ και Μάρκος Δουλγεράκης βρέθηκαν εκεί, ενώ φωτογραφήθηκαν και υπέγραψαν αυτόγραφα στους μικρούς φίλους τους.

Το παρών έδωσαν και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Μανώλης Γιαννούλης, το μέλος και υπεύθυνος υπηρεσιών και γηπέδου Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου, ο γενικός διευθυντής Τάσος Τριαντάφυλλος, ο βοηθός προπονητή Σταύρος Μυκονιάτης, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και μάρκετινγκ Δημήτρης Τζέτζος και η Φωτεινή Παπαδοπετράκη από το τμήμα δημοσίων σχέσεων του Ρεθύμνου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News