Αθλητισμός

Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Ανρί

Ο Τιερί Ανρί είναι έτοιμος να βάλει τέλος στην τεράστια ποδοσφαιρική του καριέρα, αφού με το φινάλε της θητείας του στο MLS αποφάσισε να ενσωματωθεί στο δυναμικό του «SkySports» σαν σχολιαστής των αγώνων της Πρέμιερ Λιγκ!

Ο Γάλλος επιθετικός, του οποίου το μέλλον στο χώρο του ποδοσφαίρου συζητήθηκε αρκετά τις τελευταίες μέρες λόγω της πιθανής επιστροφής του στην Άρσεναλ, βγάζει πλέον τα ποδοσφαιρικά παπούτσια και βάζει τα... καλά του, προκειμένου να εμφανίζεται στην τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα στο «SkySports», αναλύοντας τα ματς της Πρέμιερ Λιγκ!

Όπως το έκαναν οι Γκάρι Νέβιλ και Τζέιμι Κάραγκερ (πιο πρόσφατα από τους υπόλοιπους), έτσι και ο Ανρί ενσωματώνεται πλέον στο δυναμικό του δημοφιλούς βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου.

«Είμαι ευλογημένος που πέτυχα ό,τι πέτυχα στην ποδοσφαιρική μου καριέρα και τώρα ανυπομονώ για το νέο κεφάλαιο της καριέρας μου με το SkySports. Έχω παίξει σε ορισμένες από τις καλύτερες ομάδες και τώρα ανήκω στην καλύτερη ομάδα της τηλεόρασης. Θα προσπαθήσω να κάνω τις καλύτερες δυνατές αναλύσεις για το κοινό του SkySports» ήταν τα λόγια του Τιερί Ανρί!

Σχόλια