default-image

Δύσκολα παίζει την Κυριακή ο Μπαρμπόσα

Ποδόσφαιρο
Δύσκολα παίζει την Κυριακή ο Μπαρμπόσα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Έλντερ Μπαρμπόσα στην κυριακάτικη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον  Ηρακλή Ψαχνών καθώς υπέστη κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου.

O απεικονιστικός έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε ο Έλντερ Μπαρμπόσα έδειξε ότι ο Πορτογάλος έχει υποστεί κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου. O Πορτογάλος απέφυγε τουλάχιστον τα χειρότερα.

Βεβαίως η συμμετοχή του στον αγώνα της Κυριακής με τον Ηρακλή Ψαχνών στο Ολυμπιακό Στάδιο κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη, καθώς το χρονικό διάστημα θεωρείται αρκετά μικρό για να ξεπεραστεί ο τραυματισμός.

Στο μεταξύ ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στην προπόνηση της Δευτέρας. Ο «Τράι» αναφέρθηκε στην αγωνιστική τους συμπεριφορά στον αγώνα του Κρανιδίου, εξηγώντας τους όμως ότι αυτός ανήκει στο παρελθόν: "Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε να είμαστε και κυρίως δεν δείξαμε το πρόσωπο που δείχναμε στα περισσότερα παιχνίδια μέχρι τώρα στη σεζόν.

Το ματς στο Κρανίδι ανήκει, όμως, στο παρελθόν. Πλέον έχουμε μπροστά μας δύο παιχνίδια μέχρι να τελειώσει η χρονιά και πρέπει να επαναφέρουμε το καλό μας πρόσωπο για να επανέλθουμε στις νίκες".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News