default-image

Εξετάζει την περίπτωση Χουάνμα ο Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο
Εξετάζει την περίπτωση Χουάνμα ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ότι θα ενισχυθεί στην άμυνα είναι σχεδόν δεδομένο. Και όσο πάμε προς Ιανουάριο, όλο και η μεταγραφολογία θα γίνεται πιο έντονη στον Παναθηναϊκό!

Ήδη τα ισπανικά Μέσα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του τριφυλλιού για τον αριστεροπόδαρο, κεντρικό αμυντικό Χουάνμα που ανήκει στην Νουμάνθια!

Ο 32χρονος στόπερ φέρεται να βρίσκεται ψηλά στην πράσινη λίστα και μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες πως ήδη οι άνθρωποι του συλλόγου τον έχουν παρακολουθήσει από κοντά και τον έχουν ξεχωρίσει ανάμεσα στους 2-3 υποψηφίους για τη θέση.

Η περίπτωση του Ισπανού άσου (που μπορεί να παίξει και μπακ αν χρειαστεί) είναι οικονομικά προσιτή, αφού σε ενδεχόμενο deal, η ομάδα του δεν πρόκειται να ζητήσει μεγάλο οικονομικό αντίτιμο για να συναινέσει ενώ όπως είναι φυσικό στον Παναθηναϊκό ελπίζουν πως ο παίκτης θα εξελιχθεί σε «λαβράκι» και θα γίνει ο νέος... Νάνο.

Ο στόχος της ομάδας του Αναστασίου έχει πλούσια εμπειρία στα γήπεδα της Ισπανίας (κυρίως στη δεύτερη κατηγορία), με Βαγεκάνο, Ουέσκα, Οβιέδο και τώρα Νουμάνθια μετρώντας τα τελευταία χρόνια 30... και βάλε συμμετοχές. Συν τοις άλλοις... έχει και το γκολ σε στημένες φάσεις, καθώς πέρσι έβαλε 6, πρόπερσι 7, ενώ φέτος μετράει 2 σε 16 εμφανίσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News