default-image

Με γρήγορα γκολ, ο Αστέρας Τριπ. 2-0 τη Βέροια

Ποδόσφαιρο
Με γρήγορα γκολ, ο Αστέρας Τριπ. 2-0 τη Βέροια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αστέρας Τρίπολης καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο τον αγώνα με τη Βέροια στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, φτάνοντας τους 24 βαθμούς.

Οι Αρκάδες επιβλήθηκαν εύκολα με 2-0, διατήρησαν το εντός έδρας αήττητο με τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες και αποσπάστηκαν τρεις πόντους από την ομάδα του Χοσέ Γκρανέρο, που παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων στον συγκεκριμένο αγώνα.

Ο Αστέρας άνοιξε το σκορ με σουτ του Μάσα στο 35', για να έρθει μια υπέροχη κεφαλιά του Μπαράλες στο 38', που διαμόρφωσε το 2-0, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Στο 80', ο Μάσα είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους, που συνεχίζουν τις "υψηλές πτήσεις" και την... ενόχληση στους "μεγάλους" του πρωταθλήματος.

Την Τετάρτη (17/12) για την 15η αγωνιστική, ο Αστέρας παίζει στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό, ενώ η Βέροια υποδέχεται στην πρωτεύουσα της Ημαθίας τη Νίκη Βόλου.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βεργέτης): Κοζίτσκι, Λούι, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Τσοκάνης, Κουρμπέλης, Τιέ Μπι, Γιαννιώτας (62΄Μουνάφο), Φερνάντες (86' Μουκάμ), Μάσα, Πάρα (27' Μπαράλες)

ΒΕΡΟΙΑ (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Καλί, Όστοϊτς, Μπράβο, Βέρτζος, Βάθκεθ, Μπατιόν, Μπεν, Ντουμίτρου (67' Μπαργκάν), Καλτσάς (60' Εσπάρθα), Κάμπορα (60' Βούκιτς).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News