default-image

Λουτσέσκου: "Το τελευταίο του χαρτί ο Εργοτέλης"

Ποδόσφαιρο
Λουτσέσκου: "Το τελευταίο του χαρτί ο Εργοτέλης"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύσκολο είναι το παιχνίδι της Skoda Ξάνθης στο Παγκρήτιο απέναντι στον Εργοτέλη, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, όπως τόνισε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός υπογράμμισε πως οι Ακρίτες θα πρέπει να παρουσιαστούν πανέτοιμοι για τον αυριανό αγώνα, προκειμένου να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Αναλυτικά όσα δήλωσαν ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο Novasports:

Για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη στην Κρήτη:  «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο Εργοτέλης έρχεται από μία ήττα και μία ισοπαλία, και θα παίξει ένα τελευταίο χαρτί για το πρωτάθλημα. Εμείς θα παίξουμε με αυτοπεποίθηση από τη νίκη που κάναμε την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στον ΠΑΟΚ, θα πρέπει να πάμε για να θυσιαστούμε και με καλή θέληση για να πάρουμε κάτι καλό στην Κρήτη».

Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ:  «Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη με τον ΠΑΟΚ και με την Καλλονή. Τα παιδιά τα πήγαν πολύ καλά. Πρέπει να έχουμε καλό αποτέλεσμα στην Κρήτη για να συνεχίσουμε αυτή την καλή πορεία. Είναι ξεκάθαρο ότι είμαστε σε ένα καλό σημείο, έχοντας πολύ αυτοπεποίθηση, αλλά πρέπει να θυσιαστούμε για να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Η αλήθεια είναι ότι μπαίνουμε με αυτοπεποίθηση σε όλα τα παιχνίδια, αλλά καλούμαστε να παίξουμε με έναν αντίπαλο που έχει πολλά κίνητρα. Έτσι πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για την αλλαγή που έχει σημειωθεί στην ομάδα μετά την έλευσή του:  «Από τότε που είμαι στην ομάδα, έχουμε ευκαιρίες και πιστεύω ότι θα έρθουν και τα γκολ. Απέναντι σε δύο σημαντικές ομάδες καταφέραμε να σκοράρουμε και να κερδίσουμε. Δεν ξέρω αν θα έχουμε το ίδιο καλό αποτέλεσμα, αλλά σίγουρα θα έχουμε ευκαιρίες και τα παιδιά θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να κερδίσουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News