default-image

Βαρύ πένθος για το χαμό του Μανώλη Σταυρουλάκη

Ποδόσφαιρο
Βαρύ πένθος για το χαμό του Μανώλη Σταυρουλάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βαρύ είναι το πένθος για τον Εργοτέλη και το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, καθώς νωρίς το πρωί του Σαββάτου 13 Δεκεμβρίου έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος των Παλαιμάχων του Εργοτέλη, Μανώλης Σταυρουλάκης, στην ηλικία των 66 ετών.

Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου και ώρα 11 το πρωί, στο χωριό καταγωγής του, στο Βενεράτο. Ο Μανώλης Σταυρουλάκης ήταν ένας έντιμος άνθρωπος που ζούσε με το όνειρο μιας πιο δίκαιης κοινωνίας. Είχε παίξει μπάλα επαγγελματικά στον Εργοτέλη και στον ΟΦΗ αλλά αποτέλεσε και ηγέτη της Ασπίδας Βενεράτου.

Πλούσια ήταν η δράση του τα τελευταία χρόνια ως πρόεδρος των Παλαιμάχων Εργοτέλη, με πολλές δραστηριότητες.

Ήταν παντρεμένος με τη Μαρία Σταυρουλάκη από το Ηράκλειο, με την οποία είχε δημιουργήσει μια ωραία οικογένεια, με παιδιά και εγγόνια.

Ο Όμιλος "ΚΡΗΤΗ TV-Νέα Κρήτη" εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, την συνάδελφο Ελένη Σταυρουλάκη και το σύζυγό της Στέφανο Ραπάνη για το χαμό του πατέρα τους.

Συλλυπητήρια από Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Με συλλυπητήρια ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για το χαμό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη, αλλά και του ΟΦΗ Μανώλη Σταυρουλάκη.

Αντιπροσωπεία της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ θα παραστεί στην κηδεία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News