default-image

Εκτελούνται... μεταφορές!

Αθλητισμός
Εκτελούνται... μεταφορές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ συνεχίζονται για προσαρμογή στο νέο σκηνικό. Δεν είναι καν τυχαίο που είδαμε χθες τον Τζενάρο Γκατούζο, τον πρόεδρο Ανδρέα Μανουσάκη και τον Μανόλη Τζιρίτα να σηκώνουν και να μεταφέρουν κούτες από τον επαγγελματικό χώρο του πρώην προέδρου.

ΕΙΚΑΖΟΥΜΕ πως ήταν πράγματα του Ιταλού τεχνικού αποθηκευμένα εκεί, αφού από την πρώτη μέρα της άφιξής του εκεί ήταν ο κόμβος αποθήκευσης και διακίνησης των προσωπικών ή άλλων ειδών του. Αν ήταν κάτι άλλο, δεκτό!

ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ πολύ νέος πρόεδρος και προπονητής. Δεν προέκυψε άλλωστε και τυχαία, αφού η επικοινωνία τους είχε πυκνώσει προ καιρού και οι Ιταλοί κόβουν βόλτες συχνά στη Χερσόνησο με κάθε ευκαιρία.

Η ΛΟΓΙΚΗ όσο κι αν χάνεται συχνά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, λέει πως αφού οι Ιταλοί ξέρουν το άνοιγμα της ΠΑΕ ΟΦΗ και ο Γκατούζο έχει προχωρήσει όχι μόνο σε προσεκτική αναγγελία, αλλά και σε διοικητικές εξελίξεις - εκ των γεγονότων- ότι αυτό το εκατομμύριο θα μπει στα ταμεία. Εκτός κι αν από το τέρας χρέος που υπάρχει ξεπροβάλλουν εξωγήινοι!

ΕΙΝΑΙ να χάνεις πάσα ιδέα για τους «άρχοντες» του ελληνικού ποδοσφαίρου και από αυτούς που προβάλλουν ως εκκολαπτόμενοι. Η περίπτωση του κ. Μπατσιάκα της ΕΠΣ Θεσσαλίας δίνει πολύ τροφή για σκεπτικά και προβληματισμούς.

ΓΡΑΦΟΥΜΕ σχετικά στο blog του neakriti.gr επισυνάπτοντας ρεπορτάζ και βίντεο που φανερώνουν τις σκοπιμότητες προέδρων ΕΠΣ και άλλων παραγόντων που ασχολούνται με τις εξουσίες. Η εντύπωση που κάνουν είναι τραγική.

ΑΚΡΙΒΩΣ ο ίδιος πρόεδρος ΕΠΣ και αναπληρωτής πρόεδρος του δημάρχου Βόλου ήταν εκείνος που είχε ζητήσει τον αφανισμό της ΕΠΣ Ηρακλείου επειδή είχε προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια κόντρα στην ΕΠΟ για καταστατικές παραβάσεις που τελικά δεν εκδικάστηκαν ποτέ! Τώρα, προσφεύγει ο ίδιος και ζητάει και τη στήριξη των ΕΠΣ! Δεν έχουν τον Θεό τους!

ΣΕ τέτοιους καιρούς μάλιστα, με ακραία καιρικά φαινόμενα κυριολεκτικά ή μεταφορικά, ήταν μήνυμα προς το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου ο ορισμός του Μουρτζάκη ως τέταρτος σε αγώνα της Σούπερ Λίγκας. Το δικαιούταν και ως «core», αλλά δεν παύει να είναι μήνυμα, εν μέσω της μάχης που μαίνεται στο κεντρικό σκηνικό!

Από τα "Σφηνάκια" της έντυπης έκδοσης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News