default-image

Δε δίνει εισιτήρια ο Πλατανιάς

Ποδόσφαιρο
Δε δίνει εισιτήρια ο Πλατανιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ ζήτησε από τον Πλατανιά εισιτήρια για το μεταξύ τους ντέρμπι στα Περιβόλια, στις 20 Δεκεμβρίου, για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, ωστόσο οι «κόκκινοι» δεν φαίνονται διατεθειμένοι να ικανοποιήσουν το αίτημα του ηρακλειώτικου συλλόγου.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Χανιά τον ΟΦΗ εκπροσώπησε ο κ. Βλαχάκης, ο οποίος ζήτησε να δοθούν εισιτήρια στους φίλους των «ασπρόμαυρων», με τους ανθρώπους του Πλατανιά, πάντως, να απαντάνε αρνητικά.

Η σχετική ενημέρωση από τον ΟΦΗ αναφέρει: "Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Βλαχάκης εκπροσώπησε τον ΟΦΗ στην σημερινή σύσκεψη που έγινε στα Χανιά. Ο εκπρόσωπος του ΟΦΗ ζήτησε να δοθούν εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της ομάδας μας αλλά η ΠΑΕ Πλατανιάς απάντησε αρνητικά υποστηρίζοντας ότι θέλει τα εισιτήρια για να καλύψει τις ανάγκες των δικών της φιλάθλων.

Από την πλευρά της η αστυνομία έκανε γνωστό ότι τα μέτρα ασφαλείας θα είναι πολύ αυστηρά και δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε τυχόν μεμονωμένους φιλάθλους του ΟΦΗ που θα φέρουν διακριτικά".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News