Αθλητισμός

Στοχεύσει στον Βραζιλιάνο Αλεξάντρο η ΑΕΚ

Νέο ταξίδι για να δει από κοντά υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους θα κάνει ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ θα βρεθεί άμεσα στην Πορτογαλία και έχει προγραμματίσει να παρακολουθήσει αρχικά την αναμέτρηση της Σετουμπάλ με την Μποαβίστα, το οποίο θα ξεκινήσει το βράδυ (12/12, 22:30) της Παρασκευής.

Η προσοχή του θα είναι στραμμένη σε δύο ποδοσφαιριστών των φιλοξενούμενων, σύμφωνα με πληροφορίες… έναν χαφ και έναν επιθετικό. Βεβαίως θα δει και άλλα ματς, δεν πήγε μόνο για ένα.

Από το ταξίδι που είχε κάνει στη Βραζιλία, ξεχώρισε τον 28χρονο επιθετικό, Αλεξάντρο Ντα Σίλβα Μπατίστα, που αγωνίζεται στην Πόντε Πρέτα. Καλή άποψη έχουν σχηματίσει για τον παίκτη και οι Δέλλας, Μπάγεβιτς, που ωστόσο δεν τον έχουν δει από κοντά, αλλά έμειναν ευχαριστημένοι, βλέποντας τον μέσω dvd, ενώ τους έχει ενημερώσει ο Μιλοβάνοβιτς για τα στοιχεία που έχει στο παιχνίδι του. Αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, αλλά μπορεί να παίξει και στα άκρα.

Αποτελεί προτεραιότητα ενόψει Ιανουαρίου, όπως αναφέρεται στην «Ώρα των Σπορ» και δεν αποκλείεται να γίνουν κινήσεις άμεσα για την απόκτηση του. Με το τωρινό πλάνο θα προορίζεται για βασική λύση για την επόμενη χρόνια και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα αποκτηθεί κάτι καλύτερο το καλοκαίρι και ο Αλεξάντρο θα πλαισιώσει τον συγκεκριμένο παίκτη.

Κερδίζει πόντους ο Γεωργέας

Προβάδισμα για το δεξί άκρο της άμυνας έχει αποκτήσει ο Νίκος Γεωργέας, καθώς φαίνεται ότι ο Μιχάλης Μπακάκης δεν προλαβαίνει να αποθεραπευτεί και να παίξει με την Ερνιονίδα.

Σχόλια