default-image

Αναστασιάδης: Για κάποιους παίκτες το πανηγύρι τελείωσε

Ποδόσφαιρο
Αναστασιάδης: Για κάποιους παίκτες το πανηγύρι τελείωσε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αναμέτρηση με την Γκινγκάμπ εκτός από τελευταία ευρωπαϊκή του ΠΑΟΚ στη φετινή σεζόν θα είναι πιθανόν και η… αποχαιρετιστήρια για κάποιους παίκτες της ομάδας. Ο Άγγελος Αναστασιάδης ήταν «πυρ και μανία» μετά το τέλος τους ματς. Αυτό φάνηκε από τα όσα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου, όπου και προανήγγειλε αλλαγές.

«Για τον αποκλεισμό φταίω εγώ, αλλά για κάποιους παίκτες το πανηγύρι τελείωσε», είπε μεταξύ άλλων, όπως και «το να βάζεις κάποιους να βοηθήσουν και να βγαίνουν σιδερωμένοι δεν το ανέχομαι. Είμαι εκνευρισμένους με αυτούς και θα λάβω μέτρα».

Ο 61χρονος τεχνικός έκανε και τις τρεις αλλαγές που είχε δυνατότητα στο παιχνίδι με τους Γάλλους. Στο 53’ πέρασε στο ματς τον Μάρτενς, αντί του Γκολάσα, στο 61’ τον Παπαδόπουλο αντί του Περέιρα και στο 78’ τον Μαντούρο στη θέση του Κάτσε.

Ο τεχνικός του «δικεφάλου του Βορρά» τα έχει με τους δύο από αυτούς τους παίκτες, που θεωρείται πλέον απίθανο να τους δούμε ξανά να φοράνε τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τον Ολλανδό χαφ και τον Βέλγο μεσοεπιθετικό. Τα όσα είπε ο Αναστασιάδης δεν αφορούσαν τον Έλληνα επιθετικό.

Βεβαίως, δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο μέχρι τις γιορτές να μπούμε και άλλοι παίκτες στη... μαύρη λίστα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News