Αθλητισμός

Υποσχέθηκε νέες συγκινήσεις ο Βεργέτης στον κόσμο του Αστέρα Τρίπολης

Νέες συγκινήσεις και στιγμές υπερηφάνειας υποσχέθηκε στον κόσμο του Αστέρα Τρίπολης ο Στάικος Βεργέτης μετά το τέλος της εφετινής περιπέτειας στο Europa League.

«Η παρουσία αυτή είναι μια βάση πάνω στην οποία θα χτίσει ο σύλλογος το μέλλον του», τόνισε ο τεχνικός των Αρκάδων μετά το φινάλε με την Παρτιζάν και το ισόπαλο 0-0 στο Βελιγράδι.

Αναλυτικά, όσα είπε  o τεχνικός του Αστέρα :

«Ολοκληρώθηκε μια ευρωπαϊκή διαδρομή για την ομάδα μας, πλούσια σε παιχνίδια και συγκινήσεις. Είμαστε περήφανοι που δώσαμε χαρά στον κόσμο μας αλλά και πόντους στη χώρα μας. Η ομάδα έσπασε ταβάνια φέτος, μπήκε στους ομίλους του Europa League και όπως είχαμε πει θα παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια, πράγμα το οποίο πράξαμε.

Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες της ομάδας μας που έκαναν κατάθεση ψυχής σε αυτά τα παιχνίδια. Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι , δεχτήκαμε πίεση από την Παρτιζάν, η οποία έψαχνε την πρώτη της νίκη, είχαμε καλή αμυντική συνοχή και οργάνωση, ψάξαμε σε αντεπιθέσεις το γκολ που θα μας έδινε τους τρεις βαθμούς, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κρίνουμε ανταγωνιστική την παρουσία μας στους ομίλους. Η παρουσία αυτή είναι μια βάση πάνω στην οποία θα χτίσει ο σύλλογος το μέλλον του.

Σε ό,τι αφορά την πρώτη νίκη εκτός έδρας την ψάξαμε. Σε αυτό το επίπεδο όμως πρέπει να κοιτάμε την αμυντική μας οργάνωση κόντρα σε καλές ομάδες, όπως η Παρτιζάν. Δεν περιοριστήκαμε σε παθητικό ρόλο. Απειλήσαμε και νομίζω ότι αυτό το κατάλαβε η άμυνα της Παρτιζάν. Για τον κόσμο μας, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και είναι το λιγότερο που μπορώ να πω και γι' αυτό το λόγο θέλω να υποσχεθώ ότι θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε στην Ευρώπη του χρόνου και να τους ξανακάνουμε περήφανους».

Για το προηγούμενο διάστημα που ο Αστέρας είχε να διαχειριστεί το πρωτάθλημα παράλληλα με το Europa League: «Θεωρώ ότι δεν τα πήγαμε τόσο καλό, όσο λέτε. Είχαμε απώλειες στο ελληνικό πρωτάθλημα όμως για πρώτη φορά που ο σύλλογος βίωσε κάτι τέτοιο, θεωρώ πως ανταποκριθήκαμε με θετικό πρόσημο. το μυστικό είναι να δουλεύεις με πάθος γι' αυτό που αγαπάς, με μέριμνα στο να βελτιώνεσαι και να γίνεσαι καλύτερος και με ήθος και αξιοπρέπεια».

Σχόλια