Αθλητισμός

Μπεργκ: "Σημαντική απόφαση για μένα"

Στην ιδιαίτερη απόφαση που έχει να πάρει, σχετικά με την παραμονή του στον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Μάρκους Μπεργκ μετά το τέλος του ματς κόντρα στην Εστορίλ.

Ο Σουηδός επιθετικός σχολίασε τις συζητήσεις που έχει με τους «πράσινους» για την επέκταση της συνεργασίας τους: «Δεν μπορώ να πω κάτι εγώ. Από την πλευρά μου μιλάω με τον εκπρόσωπο μου και εκείνος με τον Παναθηναϊκό, συνεχίζουμε να είμαστε σε συζητήσεις και θα δούμε τι θα γίνει».

Για το αν οι συζητήσεις αφορούν το ποσοστό μεταπώλησης που έχει στην κατοχή του (12,5%): «Αυτά είναι δικές σας φήμες, δεν ξέρω τίποτα. Όπως είπα μιλάω με τον εκπρόσωπο μου και θα δούμε τι θα γίνει».

Για το αν θέλει να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό: «Μιλάμε για μια συνεργασία τριών ετών, είμαι 28 ετών και είναι σημαντική απόφαση για μένα. Εγώ θέλω να είμαι εδώ, να βοηθάω την ομάδα και να προσπαθήσω να γίνομαι καλύτερος».

Για την επιθυμία του κόσμου για Πρωτάθλημα και Κύπελλο: «Είμαστε ακόμη στον Δεκέμβριο, υπάρχουν πολλοί αγώνες. Όλοι θέλουν και πιστεύουν ότι μπορούμε να πάρουμε το Πρωτάθλημα, εμείς κοιτάμε αγώνα με αγώνα πως θα πηγαίνουμε από νίκη σε νίκη».

Σχόλια