default-image

ΠΑΟ: Όλα για να κρατήσει τον Μπεργκ

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟ: Όλα για να κρατήσει τον Μπεργκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Παναθηναϊκός δεν μένει στα… λόγια στην προσπάθειά του να δείξει στον Μάρκους Μπεργκ πόσο πολύ θέλει να τον κρατήσει για πολλά χρόνια ακόμη.

Οι «πράσινοι» έκαναν βελτιωμένη πρόταση στον Σουηδό επιθετικό για την επέκταση του συμβολαίου του κατά ένα χρόνο και οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία μέχρι το 2018.

Στον ποδοσφαιριστή έχει προταθεί συμβόλαιο με πολύ βελτιωμένους οικονομικούς όρους και η απάντησή του, που εκφράζεται αισιοδοξία πως θα είναι θετική, αναμένεται τις επόμενες μέρες ή το αργότερο μέχρι το τέλος του χρόνου.

Εφόσον πει και ο Μπεργκ το «ναι», τότε ο Παναθηναϊκός θα έχει ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία μια σειρά ανανεώσεων συμβολαίων με ποδοσφαιριστές στους οποίους θέλει να στηριχτεί τα επόμενα χρόνια.

Στο μεταξύ, το βάρος έχει πέσει στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Αναστασίου, Φύσσας και Βόκολος έχουν ξεχωρίσει τρεις περιπτώσεις στόπερ με χαρακτηριστικά που θέλουν και θα αρχίσουν οι διερευνητικές επαφές μαζί τους, ενώ σε 1-2 εβδομάδες θα καταλήξουν σε κάποια από αυτές τις τρεις λύσεις, εκτός κι αν προκύψει κάποια επιπλέον που θα μπει στη λίστα τους στο μεταξύ.

Όσο για τον επιθετικό, οι πιθανότητες να γίνει προσθήκη στη συγκεκριμένη θέση δεν είναι πολλές και φαίνεται πως οι «πράσινοι» θα ποντάρουν στον ανεβασμένο Πέτριτς, εκτός κι αν βρεθεί κάποια εξαιρετική περίπτωση και σε προσιτή τιμή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News