default-image

Για σέντερ φορ έκπληξη πάει η ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Για σέντερ φορ έκπληξη πάει η ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχουμε αρχίσει να μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τη μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ. Σε καθημερινή βάση και για πολλές ώρες ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είναι σε διαρκείς επαφές με μάνατζερ, ομάδες ακόμα και παίκτες, προκειμένου να προχωρήσει και να ολοκληρώσει τις μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ για τον Γενάρη. Παράλληλα, φυσικά κοιτάει περιπτώσεις και για το καλοκαίρι.

Για τώρα, η ΑΕΚ ψάχνει ένα φορ και ένα αμυντικό χαφ, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να αποκτηθεί κι άλλος παίκτης. Υπάρχει, για την ομάδα μία πάρα πολύ καλή περίπτωση επιθετικού, την οποία και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς παλεύει δυνατά να ολοκληρώσεις, καθώς αυτός ο παίκτης (λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές), θα κάνει τη διαφορά στη γραμμή κρούσης του δικεφάλου. Οι προσπάθειες γίνονται προκειμένου να κλείσουν από τώρα τον παίκτη για το καλοκαίρι. Εάν δεν τα καταφέρουν από τώρα οι επαφές θα συνεχιστούν και τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Εφόσον, όμως ο Μιλοβάνοβιτς καταφέρει να κλείσει από τώρα για του χρόνου αυτό το "βαρύ χαρτί" για τη θέση του φορ, τότε η ΑΕΚ δεν αποκλείεται τον Γενάρη να στραφεί σε λύση δανεικού παίκτη για την επίθεσή της.  

Αν και στην ομάδα δεν είναι υπέρ των δανεικών παικτών, εν τούτοις αν καταφέρουν να ολοκληρώσουν από τώρα αυτή τη σπουδαία μεταγραφή επιθετικού για τη Σούπερ Λίγκα, θα επιλέξουν τη λύση του δανεισμού για λίγους μήνες και από το καλοκαίρι πάμε για τα... καλά, με την επιστροφή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα.

Όπως και να' χει επιθετικός θα αποκτηθεί τον Γενάρη, με τον Μιλοβάνοβιτς να είναι σε φουλ ρυθμούς δουλειάς, κοιτώντας σε όλες τις αγορές, ώστε η ομάδα να προχωρήσει σε ανακοινώσεις όσο γίνεται πιο σύντομα. Επίσης, σύντομα δεν αποκλείεται να κάνει και ένα μεταγραφικό ταξίδι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News