Αθλητισμός

"Τάδε Θεέ, πάρε την ΠΑΕ"!

Τώρα που πήραν σκυτάλη και τα Ιταλικά μέσα, για την πρωτοβουλία Γκατούζο να βρεθεί οικονομική διέξοδος στην ΠΑΕ ΟΦΗ μέσω Ιταλών «επενδυτών», το άνοιγμα των πληροφοριών αναμένεται να διερευνηθεί. Καθυστέρησαν πάντως, αφού αυτή τη φορά προηγήθηκαν τα ελληνικά ΜΜΕ! Πρώτη ξανά η «τuttomercatocom», ανέδειξε την κρίση και την αναζητούμενη λύση μέσω Γκατούζο, αναφέροντας τον, ως μόνη ελπίδα για να αντιμετωπισθεί η κρίση στην κρητική ΠΑΕ.

@Κρατείστε αυτό που είπε ο νέος πρόεδρος Ανδρέας Μανουσάκης στη συνέλευση του συλλόγου μετόχων «Το ενδιαφέρον είναι σοβαρό, οι Ιταλοί έχουν πλησιάσει τον σύλλογο μέσω έγκριτου δικηγόρου, ξέρουν που θ' απευθυνθούν και περιμένουμε τις εξελίξεις.

Mόνο από μας και από τρίτους μπορεί να χαλάσει η ιστορία. Σε 10 ημέρες θα ξέρουμε ακριβώς που χρωστάει η ομάδα και σε ποιους». Αυτός… ο «τρίτος», αμάν!

@Το αυθεντικό σύνθημα «Παύλε Θεέ, πάρε την ΠΑΕ», ουδέποτε μετουσιώθηκε σε πράξη. Ο Παύλος δεν την πήρε ποτέ. Και κείνοι που έκαναν το παν να φύγουν οι Βαρδινογιάννηδες από τον Παναθηναϊκό, βλέπουν τώρα τα «τιτιβίσματα» του Αλαφούζου. Έγινε πράξη όμως η παραλλαγή του (και πάλι με ίδιο σημείο ιδιοκτησίας), στον ΟΦΗ, με απλή αλλαγή του ονόματος. Εδώ είχε επίθετο! «Μαχλά, Θεέ, πάρε την ΠΑΕ»! Η εξέλιξη είναι γνωστή και ο ίδιος ο «Θεός» πολύ ζορισμένος από την εκτίμηση της αποδοχής του. Συμπέρασμα:

@Υπάρχουν πολλά «γιατί» στην τρέχουσα ιστορία του ΟΦΗ, αναφορικά με την εν γένει παραγοντική δράση στην ΠΑΕ. Μην περιμένει κάποιος τη σίγουρη απάντηση με το τι ισχυρίζεται η κάθε πλευρά. Η κάθε απάντηση δίνεται διαρκώς μέσα από τα γεγονότα. Καθεμία, μία-μία, βγαίνει μπροστά!

Σχόλια