default-image

Τελικός με Μάλμε απόψε για Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
Τελικός με Μάλμε απόψε για Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα τελευταία αποτελέσματα και οι εμφανίσεις του πρωταθλήματος έδειξαν πως είναι… άρρωστος. Ο Ολυμπιακός όμως ξεχνάει τα πάντα και συγκεντρώνεται στον… τελικό με τη Μάλμε, απόψε το βράδυ στο Καραϊσκάκη.

Με το ηθικό να μην είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο οι «ερυθρόλευκοι» θα αναζητήσουν γιατρικό μέσω της παραμονής τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ενδεχόμενη νίκη τους εξασφαλίζει τουλάχιστον το εισιτήριο για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ αν η Ατλέτικο Μαδρίτης τους κάνει δώρο μία νίκη επί της Γιουβέντους στο Τορίνο τότε θα τον πάρει μαζί του στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Γίνεται κατανοητό πως το κίνητρο είναι τεράστιο και οι παίκτες του Μίτσελ είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν κάθε πιθανότητα που τους αναλογεί.

Το ενδεχόμενο ήττας θα είναι καταστροφικό καθώς θα επιφέρει αποκλεισμό από την Ευρώπη και παράλληλα εξελίξεις που μόνο ευχάριστες δεν θα είναι.

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε δύο αλλαγές συγκριτικά με το συνηθισμένο σχήμα που επιλέγει για τα ευρωπαϊκά ματς με τους Φουστέρ και Κασάμι να παίρνουν φανέλα βασικού.

Ο Ρομπέρτο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Ελαμπντελαουί θα καλύψει το δεξί άκρο, ο Μαζουακού το αριστερό και οι Αμπιντάλ, Μποτία θα αγωνιστούν στο κέντρο της άμυνας.

Μανιάτης, Κασάμι και Εντινγκά θα πάρουν θέση στη μεσαία γραμμή και οι Ντομίνγκες, Φουστέρ και Μήτρογλου θα βρίσκονται στη γραμμή κρούσης. Κάτι που σημαίνει πως ο Αφελάι θα μείνει εκτός.

Η παράδοση πάντως… δείχνει πρόκριση. Στα έντεκα παιχνίδια που έδωσαν στην έδρα τους για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχει χάσουν ποτέ. Συγκεκριμένα μετρούν επτά νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News