default-image

Ενοχλήσεις ο Κοτσόλης

Αθλητισμός
Ενοχλήσεις ο Κοτσόλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τον Λουκ Στιλ είναι πολύ πιθανό να παραταχθεί κάτω από τα δοκάρια του ο Παναθηναϊκός στον αγώνα της Πέμπτης με την Εστορίλ στη Λεωφόρο για την τελευταία αγωνιστική του Europa League.

Κι αυτό γιατί ο Στέφανος Κοτσόλης, που έχει αγωνιστεί στα τρία από τα πέντε παιχνίδια της ομάδας του στο Europa League (εξαίρεση οι αγώνες με την Αϊντχόφεν) έκανε την Τρίτη ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Το πρόβλημα του 35χρονου γκολκίπερ δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρό, ωστόσο επειδή είμαστε στην προπαραμονή του παιχνιδιού δεν αποκλείεται τελικά να μείνει εκτός.

Το παρήγορο για τον Γιάννη Αναστασίου είναι πως όλοι οι υπόλοιποι παίκτες, πλην του Παναγιώτη Σπυρόπουλου που έκανε μέρος της προπόνησης και σταδιακά επιστρέφει, είναι διαθέσιμοι. Ο προπονητής του «τριφυλλιού» αναμένεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα για να φρεσκάρει την ομάδα του μετά το ματς της Τρίπολης και πριν από αυτό με τον Πανθρακικό. Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε δουλειά σε αμυντική και επιθετική τακτική σε δύο γκρουπ, καθώς και οικογενειακό δίτερμα.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ολοκληρώνεται την Τετάρτη με προπόνηση στις 13:30 κι εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News