Αθλητισμός

Ο Σύλλογος Μετόχων για τη γ.σ.

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα ο Σύλλογος Μετόχων του ΟΦΗ με την οποία αναφέρεται στη χθεσινή γενική συνέλευση, που έγινε στα γραφεία του Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά: «Πραγματοποιήθηκε εχθές 8/12/2014 η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Μετόχων Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η.

Χρέη προέδρου είχε ο Αντώνης Τσιντάρης, ενώ του γραμματέα, ο γραμματέας του Συλλόγου Νίκος Σπαθαράκης.

Παρόντες πολλοί φίλοι - μέτοχοι της ομάδας, ενώ με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. Ανδρέας Μανουσάκης και ο αντιπρόεδρος Νίκος Μαχλάς.

Τον Ερασιτέχνη Ο.Φ.Η. εκπροσώπησαν οι Κ.Κ. Σπυριδάκης και Σπαγουλάκης. Πρώτος το λόγο πήρε ο Πρόεδρος Νίκος Διαλυνάς, καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους. Αμέσως μετά, έγινε λεπτομέρής ενημέρωση από το Νίκο Σπαθαράκη για τα οικονομικά του Συλλόγου, την πορεία της μπουτίκ και τις χορηγίες που έγιναν σε:

1)Ακαδημίες Μπάσκετ-Ποδοσφαίρου

2)ΠΑΕ-Ομάδα ανδρική Μπάσκετ

3)Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου

4)Προπονητές ακαδημίας

5)ΟΦΗ Νέας Υόρκης

6)OFI CRETE FIGHT ACADEMY

7)Εκδηλώσεις σε σχολεία και ιδρύματα

8)Χορηγικό πρόγραμμα ΠΑΕ με αγορά 54 εισιτηρίων διαρκείας.

Ακολούθως το λόγο πήρε ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Κουμάκης, δίνοντας λεπτομέρειες για την έναρξη του τμήματος πολεμικών τεχνών, με πρωτοβουλία δική του και του αναπληρωματικού μέλους του Δ.Σ. Γιάννη Χατζηδάκη.

Αμέσως μετά, ο έταιρος Αντιπρόεδρος Γιώργος Τζαγκαρουλάκης μίλησε για την έναρξη λειτουργίας του OFI HALL, όπου επιμελήθηκε τη διακόσμηση ο ίδιος,και ήταν μια κίνηση με μπροστάρη το Σύλλογο Μετόχων που εξασφαλίζει κάποια έσοδα σε ΠΑΕ και Ερασιτέχνη.

Ο Κ. Διαλυνάς πήρε το λόγο, θέτοντας κάποια θέματα προς συζήτηση, όπως τη μη μεταβίβαση των μετοχών, τη συμφωνία για το OFI HALL, την πορεία των προηγούμενων Δ.Σ. της ΠΑΕ, τις ενδεχόμενες διοικητικές αλλαγές της ΠΑΕ, το άρθρο 99 και άλλα, όπου συζητήθηκαν στην αίθουσα.

Στο βήμα μετά ανέβηκε ο Νίκος Μαχλάς όπου έκανε αναφορά στα διοικητικά της ΠΑΕ τα τελευταία χρόνια, όπου διετέλεσε είτε Πρόεδρος, έιτε αντιπρόεδρος, ενώ απάντησε και σε αρκετά ερωτήματα.

Τελευταίος μίλησε ο Ανδρέας Μανουσάκης, δηλώνοντας αισιόδοξος για την τελική έκβαση της εύρεσης επενδυτών, λέγοντας πως είναι πρώτη φορά που γίνεται παρόμοια προσπάθεια με σοβαρότητα, ενώ θεωρεί εγγύηση και μόνο την ανάμειξη του προπονητή Κου Γκατούζο. Τέλος, αφού ο Κος Διαλυνάς ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, λύθηκε η συνεδρίαση».

Σχόλια