default-image

Πήρε βαθμό στην Κομοτηνή ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Πήρε βαθμό στην Κομοτηνή ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λευκή ισοπαλία απέσπασε ο Εργοτέλης στην έδρα του Πανθρακικού  έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Καβουσάκη, ο οποίος έσωσε σε πάρα πολλές φάσεις την ομάδα του στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Πανθρακικός μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 2' είχε μια καλή στιγμή με το σουτ από τον Τζάνη να φεύγει έξω. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν κοντά στο γκολ στο 15' όταν σε σέντρα από τα δεξιά του Τζάνη ο Ντιγκινί πήρε την κεφαλιά αλλά ο Καβουσάκης έδιωξε με το δεξί του πόδι την μπάλα.

Στην αντεπίθεση ο Εργοτέλης απείλησε για πρώτη φορά στο ματς με τον Χαντί να γίνεται κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή, έπιασε και το σουτ αλλά ο Αθανασιάδης έπεσε στην δεξιά του γωνία και απομάκρυνε την μπάλα.

Οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι τα ηνία στην αναμέτρηση και με τον Τζάνη βρέθηκαν κοντά στο γκολ σε δυο ακόμα περιπτώσεις. Η πρώτη ήταν στο 28' όταν το σουτ του Έλληνα επιθετικού έφυγε έξω και η δεύτερη στο 38' όταν ο Τζάνης προσπάθησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ να απειλήσει τον Καβουσάκη αλλά αυτός μπλόκαρε την μπάλα.

Η ομάδα της Κομοτηνής μπήκε ακόμα πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 54' ο Κάσες μετά από ωραία μπαλιά και κίνηση στον χώρο βγήκε τετ α τετ με τον Καβουσάκη. Ο Ισπανός μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε με το αριστερό με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Καβουσάκη ο οποίος δεν θα μπορούσε να αντιδράσει αν αυτή είχε κατεύθυνση προς τα δίχτυα.

Νέα χαμένη ευκαιρία για τον Πανθρακικό στο 60' όταν ο Τζάνης εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά ο Κάσες πήρε την κεφαλιά αλλά και πάλι ο Καβουσάκης εκτινάχθηκε και έδιωξε σε κόρνερ. Η πίεση από τους παίκτες του Ρόκα συνεχίστηκε και στο 68' ο Ντιγκινί έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή, έπιασε το σουτ και έστειλε την μπάλα έξω.

Ο Πανθρακικός βρέθηκε πολύ κοντά στο γκολ και στο 69' όταν ο Χασομέρης βγήκε τετ α τετ μετά από λάθος της άμυνας του Εργοτέλη με τον Καβουσάκη προσπάθησε να τον πλασάρει αλλά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων είχε μια ακόμα γρήγορη αντίδραση και έδιωξε με τα πόδια.

Πανθρακικός (Εμμάνουελ Ρόκα): Αθανασιάδης, Σερφά, Εμπό, Ποτουρίδης, Τσουμάνης, Μεχία, Λαδάκης, Μπαϊκαρά,Κάσες (62' Χασομέρης), Ντιγκινί (85' Αράμπα), Τζάνης (70' Μορένο).

Εργοτέλης (Παύλος Δερμιτζάκης): Καβουσάκης, Τζανακάκης (36' Καζναφέρης), Γιοβάνοβιτς, Μεγί, Λυκογιάννης, Κοζορώνης, Γκέντσογλου, Μπογκντάνοφ (65' Νόσκοβιτς), Χαντί (85' Παμλίδης), Γιουσούφ, Χαλκιαδάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News