default-image

Κάουνσιλ: «Ελπίζω σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες»

Μπάσκετ
Κάουνσιλ: «Ελπίζω σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Βίνσεντ Κάουνσιλ αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης  για δεύτερη φορά αποδεικνύοντας ότι αποτελεί έναν από τους καλύτερους Αμερικανούς της φετινής Α1.

Ο ταλαντούχος γκαρντ ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος για την 2η διάκριση, ενώ φάνηκε ενθουσιασμένος με την ομάδα του που πηγαίνει από επιτυχία σε επιτυχία. «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που παίρνω αυτόν τον τίτλο για δεύτερη φορά μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Όπως είχα εξηγήσει και την προηγούμενη φορά, η ανάδειξη μου σε MVP οφείλεται στην ομαδική δουλειά που γίνεται γιατί δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς την βοήθεια των συμπαικτών και των προπονητών μου.

Είναι πραγματικά εκπληκτικό αυτό που συμβαίνει με την ομάδα μου. Κάναμε τρεις συνεχόμενες, πολύ σπουδαίες νίκες και βγήκε πολυτιμότερος παίκτης από την ομάδα μου. Η σκληρή δουλειά στις προπονήσεις έχει αποδώσει καρπούς. Εύχομαι να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

Στη συνέχεια απέδωσε την καλή πορεία του Ρέθυμνο Aegean στο εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, λέγοντας: «Το Ρέθυμνο Aegean αποδεικνύει μέσα από αυτές τις νίκες και τις εμφανίσεις ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα. Το μυστικό βρίσκεται στο κλίμα που υπάρχει μεταξύ όλων».

Τέλος, ευχήθηκε μεγαλύτερες επιτυχίες, τονίζοντας: «Τον τελευταίο καιρό είμαστε στο επίκεντρο λόγω των επιτυχιών και των εμφανίσεων. Το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό γιατί το αξίζει αυτή η ομάδα. Είναι θετικό ότι προβαλλόμαστε μέσα από την δουλειά μας. Ελπίζω σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News