default-image

Λέει «όχι» στην Μπαρτσελόνα η FIFA

Ποδόσφαιρο
Λέει «όχι» στην Μπαρτσελόνα η FIFA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φρένο έβαλε η FIFA στην Μπαρτσελόνα όσον αφορά στην πρόθεση της τελευταίας να προχωρήσεις στην αντικατάσταση του Τόμας Βερμάλεν, όπως μεταδίδουν τα μέσα  της Ισπανίας.

Το αίτημα που είχε υποβάλλει η Μπαρτσελόνα στη FIFA, προκειμένου να της επιτραπεί να προχωρήσει σε προσθήκη - παρά την απαγόρευση που ισχύει λόγω της "υπόθεσης Μασία" και λόγω του τραυματισμού του Τόμας Βερμάλεν- απορρίφθηκε, όπως μεταδίδει ο έγκυρος ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός, Cope.

Έτσι οι "μπλαουγκράνα" δεν έχουν άλλη επιλογή από το να περιμένουν ο Βέλγος αμυντικός να αναρρώσει πλήρως καθώς το αίτημά τους - βασιζόμενο στη νομοθεσία της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας που αναφέρει ότι "εκτός από τις επίσημες περιόδους μεταγραφών, μπορούν να εκδοθούν άδειες όταν ένας ποδοσφαιριστής είναι εκτός λόγω αρρώστιας ή τραυματισμού, έχοντας μία περίοδο αδράνειας ανωτέρας των πέντε μηνών." - για αντικαταστάτη του Βέλγου αμυντικού, δεν έγινε δεκτό από τη FIFA.

Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση που η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία δεχόταν το αίτημα της Μπαρτσελόνα, τότε οι "μπλαουγκράνα" θα είχαν δικαίωμα να εντάξουν στο δυναμικό τους ποδοσφαιριστή που θα προερχόταν είτε από το εγχώριο πρωτάθλημα είτε θα ήταν ελεύθερος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News