Αθλητισμός

Πλημμύρισε το κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ

Η δυνατή βροχόπτωση που ξέσπασε τα δύο τελευταία 24ωρα στην Αθήνα έκανε… έξωση για ακόμα μια φορά στους Έλληνες πρωταθλητές που προπονούνται στο ΟΑΚΑ.

Το κλειστό προπονητήριο πλημμύρισε ξανά στο εσωτερικό του, αφήνοντας χωρίς στέγη τους αθλητές, αφού είναι αδύνατον να προπονηθούν υπό αυτές τις συνθήκες.

Με αφορμή το νέο αυτό περιστατικό, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος δήλωσε:

«Για μία ακόμη φορά το κλειστό προπονητήριο στο ΟΑΚΑ, εξαιτίας της ισχυρής βροχόπτωσης, είναι ακατάλληλο για χρήση. Από το Μάιο, όταν η πολιτεία ανακοίνωσε τη διάθεση του σχετικού κονδυλίου για τη στεγανοποίηση του, οι αθλήτριες, οι αθλητές και οι προπονητές περιμένουν υπομονετικά να ξεκινήσει το έργο. Όπως αποδεικνύεται μάταια. Η υπομονή όλων μας έχει εξαντληθεί.

Δεν γνωρίζουμε που οφείλεται η καθυστέρηση έξι ολόκληρων μηνών, γνωρίζουμε όμως ότι οι συνθήκες προπόνησης των κορυφαίων του ελληνικού στίβου είναι πλέον απαράδεκτες. Ακριβώς γι' αυτό, καλούμε τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού να παρέμβει προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για τη στεγανοποίηση του κλειστού προπονητηρίου».

Σχόλια