default-image

Στοπ στην Τρίπολη για Παναθηναϊκό

Ποδόσφαιρο
Στοπ στην Τρίπολη για Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αστέρας Τρίπολης κράτησε στο 1-1 τον Παναθηναϊκό και δεν του επέτρεψε να ξεπεράσει τον Ολυμπιακό και να μειώσει περισσότερο τη διαφορά από τον πρωτοπόρο ΠΑΟ. Ο Λαγός το γκολ των «πράσινων», ισοφάρισε ο Σανκαρέ.

Ήταν μια αναμέτρηση όπου οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι από το τριφύλλι και σίγουρα δικαιούνταν τη νίκη. Οι πράσινοι βέβαια έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς είναι ευχαριστημένοι με τον ένα βαθμό της ισοπαλίας αλλά έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν μόνοι δεύτεροι και να μειώσουν και άλλο την βαθμολογία από τον ΠΑΟΚ ο οποίος λίγες ώρες νωρίτερα είχε χάσει από την Ξάνθη.

Ο Αστέρας Τρίπολης δημιούργησε σωρεία ευκαιριών, ιδίως στο πρώτο μέρος, αλλά ο Παναθηναϊκός είχε τον Στιλ κάτω από τα γκολπόστ ο οποίος έκανε κάποιες απίστευτες επεμβάσεις και αποτέλεσε τον Σωτήρα του τριφυλλιού.

Τα γκολ μπήκαν μαζεμένα στην Τρίπολη. Στο 32' ο Τριανταφυλλόπουλος άλλαξε ωραία με τον Ζέκα με τον Πορτογάλο να μπαίνει στην περιοχή του Αστέρα από τα δεξιά και από την τελική γραμμή έκανε την σέντρα με τον Λαγό να έρχεται στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά να ανοίγει το σκορ για τους πράσινους.

Στο 36' ήρθε η ισοφάριση για τον Αστέρα. Σε κόρνερ από τα δεξιά ο Σανκαρέ πήδηξε ψηλότερα από όλους πήρε την κεφαλιά ο Στιλ προσπάθησε να διώξει με γροθιές αλλά δεν μπόρεσε με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα.  

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. (Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκοιάν, Κουρμπέλης, Ζησόπουλος, Γιαννιώτας (64' Μπαντιμπαγκά), Νίκο (80' Παντελιάδης), Μάσα, Πάρα (70' Μπαράλες).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αναστασίου): Στιλ, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπή, Τριανταφυλλόπουλο, Νάνο, Λαγό, Μέντες (69' Μπούι), Ζέκα, Ατζαγκούν (55' Μπαϊράμι), Πέτριτς (75' Κλωναρίδης), Μπεργκ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News