Αθλητισμός

Ανυφαντάκης: Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ

Μπορεί η Επισκοπή να έχασε με το βαρύ 7-0 στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ ωστόσο ο Κώστας Ανυφαντάκης είπε τα  καλύτερα είπε για την ΑΕΚ του Τραϊανού Δέλλα.

Ο προπονητής της Επισκοπής υπενθύμισε σε όλους ότι η ομάδα, αν και το πλήρωσε αυτή τη φορά, παίζει σε κάθε ματς ανοιχτά και δεν μετανιώνει για αυτό, πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο του Δέλλα για την δουλειά που κάνει στην Ένωση.

«Για εμάς ήταν πολύ δύσκολο το τρίτο παιχνίδι σε έξι μέρες ενώ είχαμε απέναντι μας μια πολύ μεγάλη ομάδα. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που έχει πολλές ιδέες στο παιχνίδι της, γρήγορη σκέψη και δίνω συγχαρητήρια στον Τραϊανό. Ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και δεν το μετανιώνουμε.

Σίγουρα η ήττα είναι πολύ βαριά και αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη για αυτό. Στηρίζω τους παίκτες μου, που δεν μπορούν να κριθούν από ένα παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Τραϊανό, του είπα ότι πρέπει συνεχώς να νικάει, να παίζει καλά, να βάζει πολλά γκολ, να βγει πρώτος.

Του τα εύχομαι και είμαι σίγουρος ότι η ΑΕΚ έχει να κερδίσει πολλά από τον Τράι», είπε ο Ανυφαντάκης και ολοκλήρωσε με κάτι... διαφορετικό: «Το πρωτάθλημα Νέων της δική μας Λίγκας έχει μόνο 12 ματς. Δεν υπάρχει άλλο τέτοιο πρωτ

Σχόλια