Αθλητισμός

Γκατούζο: Αξίζαμε τη νίκη, λυπάμαι για Πουλινάκη

Ο Τζενάρο Γκατούζο τόνισε πως ο ΟΦΗ έπρεπε να κερδίσει τον Λεβαδειακό, ενώ μίλησε και για την παραίτηση του Μάνθου Πουλινάκη.

"Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά, αξίζαμε να πετύχουμε ένα γκολ. Είδα μια ομάδα που έπαιξε μπάλα, βρήκαμε πολλές λύσεις. Μια ενωμένη ομάδα, παίρναμε πάντα τις δεύτερες μπαλιές. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε πολύ καλά, το γκολ μας έκοψε τα πόδια, κάναμε και λάθη κυρίως από τους δύο επιθετικούς.

Αξίζαμε να κερδίσουμε, ο ΟΦΗ ήταν κυρίαρχος και δεν θα ήμουν ικανοποιημένος ούτε από την ισοπαλία. Επαναλαμβάνω ότι είμαστε μια ομάδα που όταν χάνει την ποιότητα της, έχουμε τότε κακό αποτέλεσμα. Κανένας δεν μπορεί να πει και δεν θα παραπονεθώ για τις απουσίες. Εγώ είδα μια ομάδα που έπαιξε πολύ καλά", είπε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός και συνέχισε:

"Το γεγονός ότι παίζουμε με δύο επιθετικούς που έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά, αυτό είναι κάτι που μας δυσκολεύει. Αν ο Κουτσιανικούλης ήταν στο παιχνίδι, θα μπορούσαμε να παίξουμε διαφορετικά. Το γεγονός ότι έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά, δεν είναι ότι δεν κάνουν αυτό που τους λέω αλλά ότι δυσκολεύει το παιχνίδι μας".

Για την παραίτηση Πουλινάκη, είπε: "Λυπάμαι πολύ για την παραίτηση του κυρίου Πουλινάκη γιατί είναι ο άνθρωπος που με ήθελε πολύ να έρθω εδώ. Ήταν το πρώτο άτομο που ήρθε στο σπίτι μου για να μου προτείνει την συνεργασία. Του εύχομαι τα καλύτερα. Ξ

Ξέρω ότι έχει κάνει πολλά για τον ΟΦΗ στα 2,5 χρόνια που ήταν στον ΟΦΗ. Ξέρουμε ότι τις δύο τελευταίες εβδομάδες, αυτή η ομάδα έζησε πολλά. Τώρα ελπίζω να βρούμε λίγη ηρεμία και να δουλέψουμε καλύτερα".

Σχόλια