default-image

Ο Μάντζιος πλήγωσε τον ΟΦΗ, 0-2 ο Λεβαδειακός

Ποδόσφαιρο
Ο Μάντζιος πλήγωσε τον ΟΦΗ, 0-2 ο Λεβαδειακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ γνώρισε ήττα στο "Γεντί Κουλέ" με 0-2 από τον Λεβαδειακό, με τον Βαγγέλη Μάντζιο να πληγώνει την πρώην ομάδα του με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο ΟΦΗ είχε καλές ευκαιρίες στο α' ημίχρονο με Μιλιάζες, Μερεμπασβίλι και Πετρόπουλο αλλά το 0-0 δεν άλλαξε. Στην επανάληψη, ο Λεβαδειακός προηγήθηκε γρήγορα και συγκεκριμένα στο 54'.

Ο Πρόγιτς έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Λόρια δεν υπολόγισε σωστά και ο Μάντζιος πέτυχε ένα ξεκούραστο γκολ. Στην αμέσως επόμενη φάση οι Κρητικοί πήραν να ισοφαρίσουν, όμως ο Τόμας λίγο πριν τη γραμμή του τέρματος έδιωξε το σουτ του Τζορτζ.

Την ίδια τύχη είχε άλλο ένα σουτ του Μερεμπασβίλι στο 68', με τον Γεωργιανό μόνο από το ύψος του πέναλτι να στέλνει τη μπάλα άουτ. Οι Βοιωτοί πάντως έφτασαν μία ανάσα από το 0-2 στο 75', όμως το σουτ του Κονέ χτύπησε στο δοκάρι.

Το παιχνίδι έκλεισε με τον Λεβαδειακό να πετυχαίνει και δεύτερο γκολ από τα 11 βήματα. Ο Τριποτσέρης ανέτρεψε τον Ορτέγκα και ο Μάντζιος από το σημείο του πέναλτι χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του. Να τονίσουμε ότι ο Τριποτσέρης αποβλήθηκε στη φάση του πέναλτι.

ΟΦΗ (Γκατούζο): Λόρια, Στάθης, Αντελέγιε, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Μακρής, Μπανούσης (76' Ροβίθης), Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης (40' Τζορτζ), Μεπεμπασβίλι, Πετρόπουλος.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Παντελίδης): Σηφάκης, Μαχαίρας (46' Πρόγιτς), Κώτσιος, Τόμας, Γεωργιάδης, Ζίτο, Κονέ, Ορτέγκα, Μιλοσάβλιεβ (78' Μάγκας), Βούκσεβιτς (60' Γκόμες), Μάντζιος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News