default-image

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για την Τρίπολη

Ποδόσφαιρο
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για την Τρίπολη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Ο Παναθηναϊκός θέλει να φύγει με το διπλό και απ' την έδρα του Αστέρα, ούτως ώστε να στείλει ακόμα πιο ηχηρό μήνυμα πως είναι στα ίσα διεκδικητής του πρωταθλήματος.

Η... μίνι προετοιμασία -δεδομένου του αγώνα της Πέμπτης- ολοκληρώθηκε με τον Γιάννη Αναστασίου να αφήνει εκτός αποστολής τον Μπούρμπο που έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης σήμερα και προφανώς χρειαζόταν... ανάσες.

Εκτός για ακόμα ένα παιχνίδι είναι ο Πράνιτς, που ναι μεν επέστρεψε στην Ελλάδα και προπονήθηκε (μετά το ταξίδι στην Κροατία για ένα οικογενειακό πρόβλημα), ωστόσο δεν είναι σε πλήρη ετοιμότητα για να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Αποθεραπεύτηκε πλήρως απ' την άλλη ο Ατζαγκούν και επιστρέφει στην αποστολή.

Το κλίμα σήμερα στο Κορωπί ήταν ιδιαίτερα... εορταστικό με τον Νίκο Καρέλη (ανήμερα της γιορτής του) να γλυκαίνει τους συμπαίκτες του κι όλο το τιμ και φυσικά να δέχεται τα πειράγματα όλων!

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Μπαϊράμι, Μπεργκ Μπούι, Ατζαγκούν, Πέτριτς και Κλωναρίδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News