Αθλητισμός

Ανακοίνωση - προειδοποίηση των οπαδών του ΟΦΗ

Με αφορμή την παραίτηση του Μάνθου Πουλινάκη  εξέδωσαν ανακοίνωση οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ, με την οποία ευχαριστούν μεν τον απερχόμενο πρόεδρο για τα όσα προσέφερε, αλλά επισημαίνουν ότι η χρονική στιγμή είναι λανθασμένη.

Πάνω από όλα όμως προειδοποιούν πρότερους προέδρους της ΠΑΕ ΟΦΗ να μην κάνουν σχέδια να αντικαταστήσουν τον κ. Πουλινάκη γιατί θα δουν το κακό τους πρόσωπο, όπως αναφέρουν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Μετά και την σημερινή παραίτηση του πρόεδρου της ΠΑΕ Ο.Φ.Η. Μάνθου Πουλινακη θέλουμε να προλάβουμε κάποιους καλοθελητές που αποσκοπούν στην προσωπική τους προβολή και όχι μόνο.

Προειδοποιούμε ότι δεν θα ανεχτούμε πρώην πρόεδρους που έχουν περάσει και έχουν καταστρέψει οικονομικά και ηθικά την ομάδα να αντικαταστήσουν τον τωρινό και να πατήσουν το πόδι τους στα γραφεία της ΠΑΕ, γιατί θα δείτε το κακό μας πρόσωπο.

Επίσης συνεχίζουμε και στηρίζουμε των προπονητή μας και για το μελλοντικό πλάνο που μας έχει αναγγείλει ,περιμένουμε σύντομα τα υπόλοιπα νέα.

Διαφωνούμε με την χρονική στιγμή της παραίτησης γιατί δημιουργεί πρόβλημα ΜΑΝΘΟ….

Θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε για αυτά που πρόσφερες στην ομάδα και στον κόσμο και να σου ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία στην ζωή σου και στην οικογένεια σου.

SNAKES-4 HERAKLION CLUB

KΡΗΤΕΣ-4 ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΥΡΑ-4 1986

ΑΙ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΥΡΑ 4

ΣΤΕΚΙ ΦΙΛΩΝ ΟΦΗ ΑΡΧΑΝΩΝ

SNAKES-4-SITIA CLUB

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων Ο.Φ.Η Αθηνών "Νίκος Ξυλούρης».

Σχόλια