Αθλητισμός

Ένα post έφερε νέα τιμωρία στον Μπαλοτέλι

Για άλλη μία φορά ο Μάριο Μπαλοτέλι βρέθηκε στο επίκεντρο καθώς ένα πρόσφατο post του στους λογαριασμούς που διαθέτει στα social media του… κληροδότησε μία… ωραιότατη τιμωρία από τη FA.

Ο Ιταλός επιθετικός της Λίβερπουλ είχε κοινοποιήσει μία φωτογραφία στο προφίλ του στο instagram με τον χαρακτήρα των Video Games, Super Mario, η οποία συνοδευόταν από το εξής μήνυμα: "Μην είσαι ρατσιστής. Να είσαι σαν τον Μάριο. Είναι Ιταλός υδραυλικός, που δημιουργήθηκε από Ιάπωνες, μιλάει αγγλικά και μοιάζει με Μεξικανό".

Στο τέλος της φωτογραφίας, ο πάντα εκκεντρικός Μπαλοτέλι είχε προσθέσει τη δική του πινελιά: "...πηδάει σαν μαύρος και αρπάζει κέρματα σαν Εβραίος".

Η τελευταία του ατάκα, ήταν αυτή που τον έβαλε σε... μπελάδες, καθώς κατηγορήθηκε για αντι-σημιτισμό, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί από την FA παρά το γεγονός πως είχε διαγράψει την συγκεκριμένη φωτογραφία μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε.

"Γνωρίζουμε την απόφαση της FA και ο παίκτης θα προχωρήσει στη διαδικασία να απαντήσει στην κατηγορία. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, η ομάδα δεν θα προχωρήσει σε οποιοδήποτε σχόλιο", ανέφερε εκπρόσωπος της Λίβερπουλ.

Σχόλια