Αθλητισμός

Κατά των ποδοσφαιριστών η ΠΑΕ Απόλλων Σμ.

Με τους ποδοσφαιριστές τα έβαλε η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων μετά την ήττα στα Ψαχνά από τον Παναιγιάλειο, ενώ ζητά συγνώμη από το φίλαθλο κόσμο για την εμφάνιση της ομάδας. Αναγνωρίζει, τέλος, ότι ο καλοκαιρινός σχεδιασμός ήταν λανθασμένος και προανήγγειλε εκκαθαρίσεις.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης:

"Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ζητά συγγνώμη από όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας και κυρίως όσους την ακολούθησαν στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με τον Παναιγιάλειο και τον Ηρακλή Ψαχνών. Τους ευχαριστεί θερμά για τη στήριξη και αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί για τις απαράδεκτες εμφανίσεις, οι οποίες οφείλονται στον εξαιρετικά κακό σχεδιασμό του καλοκαιριού.

Το καλοκαίρι ήρθαν στην Ριζούπολη ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων κάποιοι που δεν μπορούν να προσφέρουν σε μια ομάδα του επιπέδου του Απόλλωνα Σμύρνης. Ποδοσφαιριστές που αν και αμείβονται πλουσιοπάροχα και πάντα στην ώρα τους απέδειξαν ότι δεν διαθέτουν το αγωνιστικό ανάστημα που απαιτείται για να φορούν τη φανέλα της ομάδας μας.

Από αυτή τη στιγμή, πρώτο μέλημα τις διοίκησης είναι να γίνουν τα ταχύτερο δυνατό οι αλλαγές που πρέπει έτσι ώστε η ομάδα να συνεχίσει την προσπάθεια για την υλοποίηση του στόχου που έχουμε θέσει", ανέφερε το κείμενο της ανακοίνωσης.

Σχόλια