Αθλητισμός

Εμπορική συμφωνία μέσα από το νοσοκομείο για τον Πελέ

Ακόμα και μέσα στο νοσοκομείο ο Πελέ κλείνει εμπορικές συμφωνίες καθώς ήρθε σε συμφωνία με τη Σάντος για την εκμετάλλευση της εικόνας του.

Στην ολοκλήρωση της εμπορικής συμφωνίας με τη Σάντος - η οποία είχε αναβληθεί προσωρινά εξαιτίας της λοίμωξης του ουροποιητικού συστήματος - προχώρησε ο Πελέ, μέσα από το νοσοκομείο "Άλμπερτ Αϊνστάιν", όπου νοσηλεύεται.

"Η Σάντος πίστεψε σε εμένα όταν ήμουν νέος και με μεταμόρφωσε στον άνθρωπο και τον αθλητή που έγινα. Η Σάντος είναι το αίμα μου, είναι μαζί μου και μιλώ για την ομάδα σε όλα τα μέρη του κόσμου. Είμαι ανυπόμονος να δουλέψω για να βοηθήσω τη Σάντος, έτσι ώστε να είναι ο μεγαλύτερος και πιο διάσημος βραζιλιάνικος σύλλογος στον κόσμο.", δήλωσε ο Πελέ στην επίσημη ιστοσελίδα της "Peixe".

Το συμβόλαιο υπεγράφη στο νοσοκομείο όπου αναρρώνει ο Πελέ, και δίνει εξουσιοδότηση στη Σάντος για την εκμετάλλευση της εικόνας του "Βασιλιά" σε πολλά προϊόντα του τμήματος marketing της.

Όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας του Βραζιλιάνου, εξελίσσεται απολύτως ομαλά, δεν έχει πυρετό και βρίσκεται εκτός της μονάδας εντατικής θεραπείας.

Την ίδια ώρα σύγχυση επικράτησε έξω από το νοσοκομείο όταν ο σωσίας του Πελέ, πήγε να επισκεφτεί τον αυθεντικό, με αποτέλεσμα να μπερδέψει κοινό και εργαζόμενους.

Σχόλια