Αθλητισμός

Αισιοδοξία για το γηπεδικό στην ΑΕΚ

 «Έγινε ένα βήμα εμπρός» σχολίασε μετά την συνάντηση της «Δικέφαλος 1924» με αντιπροσωπεία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας ο Δημήτρης Ανδριόπουλος.

Στις τάξεις της ΑΕΚ επικρατεί ικανοποίηση μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, που είχε στόχο να ξεπεραστούν οι δυσκολίες που έχουν εμφανιστεί στο θέμα της «Αγια-Σοφιάς».

Αναλυτικά:

«Έγινε μια συνάντηση με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου. Συζητήσαμε αμιγώς τεχνικά θέματα, κυρίως τις τεχνικές λεπτομέρειες της υπογειοποίησης. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Ζητήθηκαν διευκρινήσεις τις οποίες και θα τις στείλουμε την επόμενη εβδομάδα. Ζητήθηκαν πρόσθετα στοιχεία που δεν τα είχαν και θα τους τα δώσουμε. Και θα συνεχιστεί αυτή η διαδικασία την επόμενη εβδομάδα. Με τους ανθρώπους της τεχνικής υπηρεσίας, είχαμε εξαιρετική συνεργασία, τους εξηγήσαμε πράγματα που μας ζήτησαν να τους εξηγήσουμε και θα συνεχίσουμε την κουβέντα μας».

Έγινε ένα βήμα σήμερα για το θέμα του γηπέδου;

«Βεβαίως έγινε ένα βήμα μπροστά. Πρέπει όλοι να καταλάβομε ότι είναι ένα μεγάλο έργο που έχει πολλές παραμέτρους. Η ουσία της σημερινής συζήτησης ήταν οι λεπτομέρειες της υπογειοποίησης. Και η κυκλοφοριακή μελέτη πάνω στην οποία βασίζεται η υπογειοποίηση. Από αυτά υπάρχουν θέματα που συναρτώνται και με την υψομετρική μελέτη. Η διαδικασία της άδειας προχωράει κανονικά και δεν καθυστερεί από τίποτα από αυτά που συζητήσαμε με τους ανθρώπους του Δήμου. Αυτή την στιγμή δεν καθυστερεί κάτι την οικοδομική άδεια. Όταν φτάσει η ώρα που θα έχουν ολοκληρωθεί όλα, χρειάζεται και το έγγραφο της υψομετρικής μελέτης».

Πότε πιστεύετε ότι θα μπορεί η ΑΕΚ να πάρει οικοδομική άδεια;

«Μην μου ζητάτε να κάνω εκτιμήσεις χρόνου, για πράγματα που δεν εξαρτώνται από εμάς. Ήξερε κανείς μας ότι θα είχαμε προσφυγές στο συμβούλιο της επικρατείας; Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί, να σεβόμαστε όλες τις διαδικασίες, το κλίμα συνεργασίας με τον Δήμο ήταν εξαιρετικό σήμερα, κάναμε ένα βήμα μπροστά».

Η έναρξη του έργου εξαρτάται από την προσφυγή στο ΣτΕ;

«Όχι, αυτό το έφερα ως παράδειγμα. Βέβαια αυτά τα εξετάζουν οι νομικοί και εγώ δεν είμαι παντογνώστης, ούτε παντοδύναμος. Θα κάνουμε υπομονή και θα πάμε βήμα- βήμα. Όταν δύο πλευρές κάθονται στο ίδιο τραπέζι, κάθονται για να βρουν λύσεις. Και λύσεις θα βρεθούν».

Σχόλια