default-image

Νέο ρεκόρ από τον Χρήστου

Σπορ
Νέο ρεκόρ από τον Χρήστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί να μην πήρε την πρόκριση στον απογευματινό ημιτελικό, όμως ο Απόστολος Χρήστου έσπασε τα... ελληνικά χρονόμετρα, στα 50μ.ύπτιο, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα 25άρας πισίνας που γίνεται στη Ντόχα.

Ο 28χρονος πρωταθλητής συναγωνίστηκε κάποιους απ' τους κορυφαίους και τερμάτισε σε χρόνο 24.06 βελτιώνοντας την επίδοση που είχε ο Ανδρέας Βαζαίος (24.42) απ' τις 18 Οκτωβρίου, όμως έχασε την πρόκριση για εκατοστά του δευτερολέπτου.

Όσον αφορά στον Ανδρέα Βαζαίο, δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό των 200μ μικτής ατομικής, τερματίζοντας 14ος με χρόνο1:56.01.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Γέμελος, ο οποίος συνοδεύει την ελληνική αποστολή στη Ντόχα σχολίασε για την επίδοση του Χρήστου: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το νέο πανελλήνιο ρεκόρ που σημείωσε ο Απόστολος. Δείχνει συγκεντρωμένος, βελτιώνεται συνεχώς και έχει σταθερά πολύ καλή απόδοση σε όλη τη διάρκεια των αγώνων. Έχουμε και άλλα αγωνίσματα, συνεχίζουμε και ο στόχος μας είναι ακόμα οι προκρίσεις σε απογευματινούς ημιτελικούς και τελικούς, παρά το γεγονός ότι το επίπεδο είναι πολύ υψηλό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News