default-image

Να... γεράσει στη Ρεάλ Μ. θέλει ο Μαρσέλο

Αθλητισμός
Να... γεράσει στη Ρεάλ Μ. θέλει ο Μαρσέλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να μείνει για πάντα στην Ρεάλ Μαδρίτης θέλει ο Βραζιλιάνος Μαρσέλο, καθώς όπως ανέφερε σε συνέντευξη του σε ισπανικό μέσο, αν και είναι μόλις 26 ετών. Τον έχουν δέσει οι επιτυχίες και το «δέκατο» Τσάμπιον Λιγκ της περσινής χρονιάς.

«Είμαι πολύ χαρούμενος στην Ρεάλ Μαδρίτης και θέλω να παίζω για αυτόν τον σύλλογο μέχρι να με βγάλει στην σύνταξη», τόνισε ο Βραζιλιάνος μπακ και πρόσθεσε «Η Ρεάλ έχει μάθει πάντα να παλεύει για όλους τους τίτλους που διεκδικεί. Ελπίζουμε να κατακτήσουμε όσους περισσότερους τίτλους μπορούμε για να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας».

Ο Μαρσέλο θεωρεί καλύτερο προσωπικό γκολ αυτό κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο περσινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, πιστεύοντας όμως ότι όλα είναι εξίσου σημαντικά.

Φυσικά πιστεύει ότι ο συμπαίκτης του, Κριστιάνο Ρονάνλντο, θα κερδίσει την φετινή «Χρυσή Μπάλα», καθώς θεωρεί ότι είναι και ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο.

Επιπλέον, όταν ρωτήθηκε για το ποιος είναι πιο γρήγορος εκ των Γκάρεθ Μπέιλ και Ρονάλντο, χαριτολογώντας ανέφερε το δικό του όνομα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News