Αθλητισμός

Στην Εθνική Νιγηρίας U23 o Ολαϊτάν

Ο Μάικλ Ολαϊτάν βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στην ενεργό δράση, μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, όμως ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Νιγηρίας Κ23, τον επέλεξε στην προεπιλογή για το "All Africa Games".

Συγκεκριμένα, ο Σαμσόν Σιάσια, ανακοίνωσε τους 47 "εκλεκτούς", οι οποίοι θα συμμετέχουν στο προπονητικό καμπ στην Νιγηρία, που έχει ως στόχο την στελέχωση της εθνικής ομάδας Κ23. Το καμπ θα διεξαχθεί από 7 έως 12 Δεκεμβρίου και σκοπός του Σιάσια είναι να διαμορφώσει μία καλύτερη εικόνα για τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του. Η Νιγηρία θα πάρει μέρος στο "All Africa Games" που θα φιλοξενηθεί στο Κονγκό, τον Ιούλιο του 2015 και αποτελεί τα προκριματικά για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής Κ23 και δίνει "εισιτήριο" για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο.

Θεωρείται πάντως απίθανο ο Μάικλ Ολαϊτάν να μεταβεί στη Νιγηρία, καθώς δεν βρίσκεται ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο και κάνει προπονήσεις σε χαλαρούς ρυθμούς, προκειμένου να μην παρουσιαστεί νέο πρόβλημα.

Σχόλια