default-image

Επιβεβαίωση Γκατούζο για τους Ιταλούς επενδυτές

Ποδόσφαιρο
Επιβεβαίωση Γκατούζο για τους Ιταλούς επενδυτές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλο ενδιαφέρον είχαν όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι με τον Εργοτέλη ο Τζενάρο Γκατούζο, αναφερόμενος στους συμπατριώτες του επενδυτές που ενδιαφέρονται για τον ΟΦΗ.

Γι' αυτό το θέμα ο προπονητής του ΟΦΗ είπε τα εξής:

«Όταν θα βγουν τα ντοκουμέντα, τότε θα πούμε περισσότερα. 100% υπάρχει κάποιος. Το σημαντικό είναι να προχωρήσει η συμφωνία. Αυτός που θα έρθει θα φέρει χρήματα. Και πρέπει να γίνει ένας προγραμματισμός για να σωθεί η ομάδα.

Ο ρόλος μου θα είναι να είμαι προπονητής της ομάδας. Δεν θα αλλάξει τίποτα. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε φως στην ομάδα. Σε 4-5 χρόνια να μην έχουμε προβλήματα.

Τα άτομα που είναι από την Κρήτη θα παραμείνουν στη διοίκηση

Όταν θα υπάρξουν τα ντοκουμέντα, τότε θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα.

Αν τα νούμερα του χρέους είναι αυτά που είπαμε μέχρι σήμερα το πρωί, υπάρχει άτομο που θέλει να βάλει 1 εκατομμύριο στην ομάδα".

Αναφερόμενος στο παιχνίδι είπε:

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, μετά τα όσα είχαν προηγηθεί για τον ΟΦΗ. Σήμερα η μπάλα ζύγιζε 200 κιλά. Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών μου. Έγιναν λάθη αλλά είδα μια ομάδα που αγωνίστηκε με το μαχαίρι στα δόντια. Σίγουρα αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο.

Για το ότι οι οπαδοί ήρθαν στο γήπεδο, για το ότι βρεθήκαμε τέταρτοι από το τέλος και συν τοις άλλοις ήταν και ντέρμπι, γι' αυτό η μπάλα ήταν βαριά σήμερα. Οι νίκες πάντα βοηθούν αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε καλύτερα, είναι να συνεχίζουμε σε αυτό το ρυθμό. Αυτό που λείπει είναι η συνέχεια των αποτελεσμάτων.

Μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα διάβασα σχόλια και φαινόταν σα να ήταν καθοδηγούμενα. Σα να ήθελαν να με νευριάσουν και ότι ο κόουτς δεν καταλαβαίνει από ποδόσφαιρο. Δέχομαι την κριτική γιατί δεν είμαι ο Αντσελότι, είμαι ένας 37χρονος που ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια την προπονητική. Είκοσι χρόνια είμαι στο χώρο του ποδοσφαίρου και τα παιχνιδάκια τα γνωρίζω. Το ξέρετε πολύ καλά, υπάρχει κάποιος που το κάνει αυτό το παιχνιδάκι".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News